Objavljena fotografija koju bi Madonna uništila da može

0
Radiosarajevo.ba
Objavljena fotografija koju bi Madonna uništila da može
Foto: Instagram / madonna / Madonna

Dizajner Hidreley Diao pokazao je kako bi Madonna izgledala da prirodno stari tako što je maknuo filtere i filere s njene fotografije.

Madonnino ime se posljednjih godina ne veže uz njen muzički talent i karijeru već uz njenu ovisnost o estetskim zahvatima i pretjerano uređivanje fotografija na društvenim mrežama.

Javnost se izruguje 63-godišnjoj pjevačici da izgleda poput izvanzemaljca i da pokušava izgledati poput svoje kćeri Lourdes (25), a pritom zaboravlja na paparazze koji često uhvate pravo stanje njenog tijela, osobito lica, piše Story.hr.

Skupština KS: Usvojen zakon o sufinansiranju ustanova kulture i obrazovanja čiji je osnivač BiH

Skupština KS: Usvojen zakon o sufinansiranju ustanova kulture i obrazovanja čiji je osnivač BiH

No Madonna ne staje sa svojim sređivanjem i stručnjaci kažu da je i više nego očito da se izobličila s previše botoksa, plastične kirurgije i prekomjerne upotrebe filtera koji su doveli su do toga da ne liči na sebe.

Iako je često nemoguće vidjeti njeno tijelo bez fotošopa na Instagramu, ponekad joj se dogodi da zaboraviti urediti neki dio fotografije kao što je to bio slučaj s rukama. Po tome su se mogle vidjeti njene stvarne godine koje uporno želi sakriti.

Jedan dizajner je odlučio ukloniti sve filtere i filere koje Madonna koristi i pokazati kako bi zaista ona izgledala kada bi prirodno starjela. Prizor je šokirao njene obožavatelje i komentirali da se čini kao da to nije ista osoba.

Kako bi Madonna izgledala bez filtera - undefined

Foto: INSTAGRAM / HIDRELEY DIAO: Kako bi Madonna izgledala bez filtera

Hidreley Diao je upotrijebio jednu od novijih fotografija pjevačice na kojoj je sakrila svaku boru i 'ispeglala' cijelo lice. Na njoj izgleda neprirodno i nitko joj ne bi dao više od 30 godina. Diao je otkrio svijetu pravu Madonnu, odnosno kakvu bi ju vidjeli kada ne bi bila ovisna o estetskim zahvatima i programima za uljepšavanje.

Pratitelji dizajnera su komentirali da bi pjevačica spalila fotografiju, koju je objavio, kada bi mogla.

'Ovo nije ista osoba', 'Volio bih da Madonna izgleda ovako, i dalje je lijepa', 'Madonnu ovakvu nikada nećemo vidjeti', 'Izgledala bi normalno. Zašto ne može prihvatiti svoje godine?', 'Nemojte da ovo vidi Madonna, ugasit će mu stranicu', 'Djevojke, gledajte i učite. Fileri su zlo', 'Ovo je potpuno nestvarno jer Madonna nikad neće prestati koristiti filere i botoks', poručili su.

Većina se složila da konačno zahvaljujući Hidreleyju vide pjevačicu u normalnom izdanju što je zapravo u stvarnosti nemoguće zbog silnih estetskih zahvata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije