Mađarski vojni veteran pretvorio život Sharon Stone u pakao: ‘Dobili smo sina...‘

0
Radiosarajevo.ba
Mađarski vojni veteran pretvorio život Sharon Stone u pakao: ‘Dobili smo sina...‘
EPA / Sharon Stone

Poznata glumica Sharon Stone i njezina obitelj ‘žive u strahu‘ od muškarca koji opsesivno uhodi glumicu te je zadnje dvije godine neprestano pokušava kontaktirati.

‘Neumoljivi‘ Šandor Boroš, bivši veteran specijalnih snaga mađarske vojske koji živi u Londonu, tvrdi da je imao tajnog sina Jasona sa ‘svojim anđelom‘ Sharon Stone 1986., kada je njoj bilo samo 28 godina. No, on tvrdi da je njihov sin ubijen nedugo nakon rođenja. 

Zadnji put joj je poslao e-mail 15. oktobra, u kojem joj je napisao da pokušava saznati njezinu adresu tako što je pronašao članove njezine obitelji i pitao ih za nju. Predmet e-maila glasio je ‘anđeo‘, a potpisao se kao ‘Tvoj Sandor, xoxox‘.

Putin najavio posjetu Kini nekoliko sati prije sastanka Antony Blinkena i predsjednika Xi Jinpinga

Putin najavio posjetu Kini nekoliko sati prije sastanka Antony Blinkena i predsjednika Xi Jinpinga

Zaprepastila izgledom usana: Sharon Stone se narugala Madonni?

Zaprepastila izgledom usana: Sharon Stone se narugala Madonni?

Prema obiteljskom privatnom istražitelju Paulu Barresiju, muškarac koji je uhodi je ‘opsjednut i psihički bolestan‘ te ga je kamera uhvatila ispred kuće njezine 62-godišnje sestre Kelly u Maju ove godine.

A ovo nije prvi muškarac koji uhodi holivudsku glumicu. Prije osam godina jednom je muškarcu izrečena petogodišnja zabrana prilaska nakon što joj je slao bizarna pisma.

Barresi je otkrio da obitelj Stone sada ‘živi u strahu‘ zbog jezivih e-mailova, pisama i nepozvanih posjeta spomenute uhode. Unutar samo 72 sata nakon što je obitelj angažirala Barresija, on je pratio muškarca do zračne luke u Londonu, gdje se trebao ukrcati na let za Mađarsku.

"Bio je nepopustljiv. Proganja je posljednje dvije godine. U zadnje se vrijeme pojavljivao prvo kod njezine majke, zatim kod brata, pa kod sestre. To je povećalo zabrinutost kod Sharon Stone i njezine majke, koja ima 90 godina, kao i kod njezine sestre i brata. Svi su bili mete. Njegova agresija i strastvena želja za njom još su se više pojačali", otkrio je.

Boroš je Sharon, njezinoj majci i sestri poslao pismo u augustu ove godine. U njemu je priznao da je u maju letio u Los Angeles na sedmicu dana, u nadi da će razgovarati sa Stone. 

"Nažalost, na video kameri na vratima čuvar nije znao tko sam ja. Nije htio pozvati Kelly da dođe razgovarati sa mnom. Možda je mislio da sam neki kriminalac!!! Tada nisam imao nikakvu opciju. Otišao sam u kuću brata Michaela. On mi je otvorio vrata, a ja sam mu pokušao objasniti svoju situaciju i pitao sam ga za Sharoninu adresu u Los Angelesu kako bih razgovarao s njom.

Bio je nepristojan... Kad sam ga pitao gdje je Sharon, htio je pozvati policiju!! I on je mislio da sam kriminalac", napisao je muškarac te dodao da je ‘od 1987. Sharon bila njegova zaručnica, a da su 1988. dobili dječaka. Zvao se Jason Stone. Bio je star nekoliko mjeseci kad je, nažalost, preminuo u nesreći.‘ "Želio bih razgovarati sa Sharon o ovome", dodao je.

U poruci od 15. oktobra, Boroš joj je poručio da se njegovo ‘mentalno zdravlje poboljšalo, iako ne može reći da se vratio u normalu.‘

Holivudski privatni detektiv pronašao je Borošov telefonski broj i nazvao ga dok je bio u londonskoj zračnoj luci, spremajući se za let za Mađarsku. Tijekom razgovora, Barresi je pitao ima li fotografije sa Sharon ili njezina pisma. Boroš je rekao da nema, ali je bio uporan da ‘ne laže‘.

"Bila je moja zaručnica, bila je moja zaručnica. Ne lažem", rekao mu je i dodao: "Pokušavam ih kontaktirati jer stvarno očajnički želim pronaći svog sina. I moram razgovarati sa Sharon. Dobili smo sina. Ubijen je ‘86. I ne šalim se, dakle, stvarno sam ozbiljan. Nemam nikakvu smrtovnicu, ništa, tako da je to čudan slučaj, ali prilično sam siguran da znaju sve, znaju sve što mi ne žele reći."

"Njegovo držanje nije bilo prijeteće. Nije pokazao nikakvu požudnu, romantičnu želju koju želi ostvariti", rekao je Barresi i dodao je da ne planira ponovno doći u Ameriku, samo je želio informacije o svome sinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije