Sharon Stone iznenadila pratioce fotografijom u bikiniju: "Potpuno prirodna, svaka čast"

2
Radiosarajevo.ba
Sharon Stone iznenadila pratioce fotografijom u bikiniju: "Potpuno prirodna, svaka čast"
Foto: EPA-EFE / Sharon Stone

"Spremna za ljeto", napisala je Sharon Stone uz svoju fotografiju objavljenu na Instagramu na kojoj pozira u bikiniju.

Hollywoodska glumica u aprilu je napunila 65 godina i još uvijek na svakom koraku plijeni pažnju zahvaljujući svojoj atraktivnoj pojavi.

Zvijezda "Sirovih strasti” danas njeguje prirodan izgled, iako je priznala kako je ranije ubrizgavala botoks za koji više ne želi ni čuti.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Premda je mnogi hvale zbog činjenice da ne robuje standardima ljepote, doživjela je pomalo neugodno iskustvo. U jednom intervjuu ispričala je kako se neimenovani muškarac nije želio nastaviti zabavljati s njom nakon što je odbila njegov prijedlog da ode na tretman botoksom.

Sharon je nedavno na 43. ceremoniji dodjele Muse nagrada u New Yorku otkrila neke nove detalje o filmu "Basic Instinct" ("Sirove strasti"), koji je proslavio 1992. godine.

Sharon Stone
Foto: Instagram: Sharon Stone

"Zaradila sam samo 500 hiljada dolara. Michael Douglas je dobio 14 miliona. Tada sam bila nova u svijetu glume, a on je bio velika zvijezda", rekla je glumica, koja je za Instagram selfie u bikiniju dobila niz komplimenata oduševljenih obožavatelja.

U komentarima su joj pisali: "Još uvijek jedna od najljepših žena na svijetu", "Potpuno prirodna, svaka čast", "Ova žena nema kompleksa", "Legendarna si"...

Prva je je pohvalila pjevačica Rita Ora kratko i jasno napisavši "ikona" uz emotikon srca, a ubrzo su joj se s komplimentima Sharon pridružile glumica Selma Blair, te njena kolegica, indijska zvijezda Priyanka Chopra, prenosi Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije