Lucija Šerbedžija hitno operisana

Radiosarajevo.ba
Lucija Šerbedžija hitno operisana
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL / Lucija Šerbedžija

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija (46) u srijedu je hitno operirana, a kako doznaju hrvatski mediji, slomila je kuk.

Zbog predviđenog dužeg oporavka glumice odgođena je premijera nove predstave Kazališta Hotel Bulić, "Hedda Gabler", kao i čak tri predstave u njezinom matičnom kazalištu ZKM.

Da je Lucija Šerbedžija imala tešku ozljedu i da je operirana, potvrdili su iz Zagrebačkog kazališta mladih.

"Jako nam je svima u kazalištu žao što se Luciji dogodila ova nezgoda, svi su naši članovi ansambla jako povezani i s Lucijom rade na čak tri predstave, no svima je sada najvažnije da sve prođe u redu i da se Lucija oporavi", rekli su nam iz ZKM-a. "Trebala je glumiti u tri predstave u našem kazalištu, no u studenom ćemo ih morati otkazati. To su predstave "Eichmann u Jeruzalemu", "Ljudski glas", a duboko je već ušla i u novu predstavu na aktualnu temu školstva, "Mi i oni", ali sada je Lucijin oporavak na prvome mjestu", dodaju u ZKM-u.

I Senka Bulić, redateljica predstave "Hedda Gabler" Kazališta Hotel Bulić objavila je da se odgađa premijera zakazana za 5. studenog u Tvornici kulture. "Pomičemo premijeru Hedde Gabler (bolest)... vidimo se u novom terminu koji ćemo na vrijeme objaviti...", napisala je na svom Facebooku.

Nezgoda sa slomljenim kukom Luciji Šerbedžiji, kćerka slavnog glumca Radeta Šerbedžije, se dogodila i 2014. godine, usred ljeta, tokom trčanja na Silbi gdje je bila na godišnjem odmoru. Bila je operirana u Klinici za ortopediju u Lovranu i već nakon nekoliko dana počela je hodati pomoću štaka. Liječnička praksa pokazuje da kompletan oporavak i odbacivanje štaka traju oko tri mjeseca. Sam kuk zarasta oko četiri tjedna, no dva mjeseca mu trebaju da se ponovo prilagodi opterećenju do kojeg dolazi uslijed hoda, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije