Kćerka Radeta Šerbedžije pokazala dlake ispod pazuha

Radiosarajevo.ba
Kćerka Radeta Šerbedžije pokazala dlake ispod pazuha
Foto: Instagram / Rade i Milica Šerbedžija
Najmlađa kćerka legendarnog glumca Radeta Šerbedžije, Milica Mimi (20) zaljubljenik je u muziku, i nerijetko sa ocem nastupa na njegovim koncertima.

Milica je mlada dama specifične ljepote i energije, koja uživa u tome da stvara muziku i istu izvodi, a jedan pogled na njen Instagram profil pokazat će vam da ona sasvim sigurno nije obična 20-godišnjakinja. 

Nedavno je odlučila da odmori i iskoristi ljetne dane za obilazak hrvatskog primorja, a lijepe i neobične trenutke odlučila je da podijeli i sa pratiocima na Instagramu.

Između ostalog, Radetova kćerka objelodanila je i svoju nesvakidašnju naviku - ne brije dlake ispod pazuha, a kao dokaz priložila je i fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj se to jasno vidi, prenosi Blic.

Ne znamo zašto se Milica odlučila na takav potez, ali moguće je da je poput mnogih savremenih žena odlučila živjeti u skladu sa prirodom, ne opterećujući se maljavošću. 

Milica Mimi Šerbedžija - undefinedFoto: Instagram / Milica Mimi Šerbedžija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije