Loše vijesti za Amber Heard: Kate Moss dolazi na suđenje Johnnyju Deppu

2
Radiosarajevo.ba
Loše vijesti za Amber Heard: Kate Moss dolazi na suđenje Johnnyju Deppu
Foto: EPA-EFE / Loše vijesti za Amber Heard: Kate Moss dolazi na suđenje Johnnyju Deppu

Kate Moss će se pojaviti na suđenju Johnnyju Deppu vrijednom 100 miliona dolara protiv Amber Heard, potvrdio je Daily Mail.

Britanska manekenka (48), koja je izlazila s glumcem od 1994. godine, navodno će zauzeti stav u srijedu nakon što ju je glumica spomenula ranije u slučaju.

Heard je spomenula super model u svjedočenju u četvrtak, rekavši da se osjećala povezanom s Moss zbog glasina da ju je Depp gurnuo niz stepenice kada su hodali 90-ih godina prošlog stoljeća.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Ali, spominjanjem navodnog nedoličnog ponašanja, Heard je nehotice dozvolila Deppovim advokatima da je pozovu kao svjedoka kako bi razgovarali o glasinama, za koje izvori kažu da nisu istinite.

U stvari, nakon što je Heard iznijela tu tvrdnju, Deppov pravni tim je viđen kako udara pesnicom i slavi.

"To je jedna greška koju je (Heard) napravila, što je spomenula Kate Moss. To je potencijalno otvorilo vrata (Deppovom timu op. a.) za dovođenje (Moss) kao svjedoka odbrane", rekla je kalifornijska advokatica Mitra Ahouraian za New York Post nakon što je Heard prvi put iznijela ove optužbe ranije ovog mjeseca.

Izvori kažu da Moss i dalje podržava Deppa, a kada ga je Heard spomenula na ročištu 5. maja to je bio razlog za smješak jednog od Deppovih advokata Benjamina Chewa.

Heard je prvi put spomenula Deppovu bivšu djevojku 5. maja, kada je poroti pričala o svađi u martu 2015. u kojoj je udarila Deppa u lice zbog straha da će gurnuti njenu sestru Whitney niz stepenice.

'Whitneyjina leđa bila su okrenuta prema stepeništu, a Johnny je zamahnuo prema njoj", rekla je Heard.

"Ne oklijevam, ne čekam - samo, u svojoj glavi, odmah pomislim na Kate Moss i stepenice", dodala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije