Ljubavna priča filmske dive: On je imao 35, a ona 67 kad su se upoznali

0
Radiosarajevo.ba
Ljubavna priča filmske dive: On je imao 35, a ona 67 kad su se upoznali
Foto: EPA / Percy Gibson i Joan Collins

Glumica Joan Collins(90) je prije nekoliko dana uslikana kako uživa na večeri sa svojim mužem Percy Gibsonom (58).

Par je viđen kako izlazi iz restorana, a zaljubljeni golupčići su išli ruku pod ruku i izgledali su presretno i prezadovoljno.

Glumica je oduševila svojim izgledom i i crno-bijelom kombinacijom i bijelom beretkom, a kako su njeni bliski prijatelji rekli za strane medije, tajna njenog izgleda je njen sretan život sa sadašnjim suprugom.

Nova teška saobraćajna nesreća na bh. cestama: Tri osobe hitno prevezene u bolnicu

Nova teška saobraćajna nesreća na bh. cestama: Tri osobe hitno prevezene u bolnicu

Uz ishranu bogatu avokadom, dimljenim lososom i "malo alkohola da život ne postane previše dosadan".

"Sreća koju joj donosi njena ljubav prema Percyu je ono zbog čega izgleda tako dobro, to je njena tajna", rekao je jedan njen prijatelj za Daily Mail. 

Međutim, put do njene sreće je bio trnovit. Na njemu je prošla kroz četiri razvoda, a iskustvo sa njenim prvim mužem je nešto što je ostavilo posljedice za čitav život.

Zvijezda 'Dinastije' na pragu 90-e pozirala u kupaćem kostimu i ostavila sve bez teksta

Zvijezda 'Dinastije' na pragu 90-e pozirala u kupaćem kostimu i ostavila sve bez teksta

"On je imao 31 godinu, a ja sam bila sedamaestogodišnja djevica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je bio intiman sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam 'iskorištena'. Sada to zovemo silovanje na sastanku", šokirala je glumica i potom istakla da ju je Rid kasnije pokušao prodavati starijim muškarcima za jednu noć po cijeni od 10.000 funti.

Međutim, sada je to daleko iza nje, a ona je od 2002. godine u sretnom braku sa holivudskim producentom Percy Gibsonom.

Njih dvoje su se upoznali 2000. godine kada je Percy imao 36, a Joan 67 godina. Od tada su nerazdvojni. 

"Činjenica da sam starija nije nam bila važna. Bilo je vrtoglavo, bilo je fantastično, a Percy i ja smo se ludo zaljubili. Konačno sam pronašla svoju pravu srodnu dušu", rekla je za BBC o njihovom susretu

U to vrijeme Joan je igrala u predstavi za kompaniju kojom je Gibson upravljao u San Francisku.

Kako je Joan jednom prilikom istakla, upravo u velikoj razlici u godinima leži tajna njihove sreće.

"Hvala Bogu što sam se udala za nekoga ko je 30 godina mlađi od mene. Ne bih izdržala s nekim ko mi je vršnjak", rekla je glumica svojevremeno.

Percy Gibson je prije Joan Collins bio u braku 12 godina. Supruga Sindi i on su bili razdvojeni u vrijeme kad je upoznao Joan, ali ona se ona nadala da će se pomiriti. 

"Joan je upravo ona vrsta žene kakva nisam i ne bih željela da budem. Nikada nisam mislila da bi izabrao nekog takvog. To je tako depresivno - baš kao da ga nikad nisam zaista upoznala. Ali ja ga i dalje volim i mislim da on voli mene. Stvar sa Joan nikada neće potrajati, pa ću se boriti... i imat ćemo ono što smo imali", rekla je ona za Daily Mail kada se tek pročulo za vezu njega i glumice.

Nažalost po Sindi, "stvar sa Joan" je potrajala i odmah nakon Dana zaljubljenih 2002. godine njih dvoje su se vjenčali pred porodicom i prijateljima u Londonu, piše Glossy.

Od tada uživaju u skladnom i sretnom braku, ne skidaju osmijeh sa lica, a nakon brojnih turbulencija, glumica je pronašla sreću sa Perceyem sa kojim je ove godine proslavila 21 godinu braka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije