Ljetuje na Islandu: Brad Pitt snimljen na motociklu, skrenuo misli nakon nesreće sina

0
Radiosarajevo.ba
Ljetuje na Islandu: Brad Pitt snimljen na motociklu, skrenuo misli nakon nesreće sina
Foto: EPA - EFE / Brad Pitt

Glumac Brad Pitt krenuo je u avanturu s motorom na Islandu, samo nekoliko sedmica nakon što je njegov sin Pax imao saobraćajnu nesreću s električnim biciklom zbog koje je završio u bolnici.

S obzirom na to da Pax nije nosio kacigu te je zadobio manja krvarenja u mozgu, nakratko je hospitaliziran.

Izvori su tvrdili da je glumac bio jako zabrinut za svog sina i da je htio stupiti s njim u kontakt, ali da nije uspio, kako prenosi TMZ

Ramo Isak: 'Sarajevo je europski grad. Sanja Vulić uzima pogrešnu terapiju'

Ramo Isak: 'Sarajevo je europski grad. Sanja Vulić uzima pogrešnu terapiju'

Pitt sada ljetuje na Islandu, a na fotografijama koje kruže društvenim mrežama vidi se kako holivudska zvijezda stavlja kacigu, sjeda na motor i odlazi s parkirališta. Glumac se vozio gradom u pratnji još nekoliko motociklista, ali nije poznato kuda idu.

Pax, sin Angeline Jolie i Brad Pitta, doživio je saobraćajnu nesreću 30. jula, a 5. augusta pušten je na kućno liječenje

Izvori kažu da "Angelina pokušava da Brad dobije svaku informaciju, ne nužno od nje", te navodi da "cijeni njegovu zabrinutost".

Naveli su i da je nesreća smanjila tenzije između Angeline i Brada, te da bi napokon mogli sjesti i razgovarati o prošlosti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije