Ljepotice u svijetu slavnih: Ovo su kćerke Monice Bellucci

0
Radiosarajevo.ba
Ljepotice u svijetu slavnih: Ovo su kćerke Monice Bellucci
Foto: peakpx.com / Monica Bellucci

Monica Bellucci jedna je od najljepših žena svijeta. Rijetki mogu stati rame uz rame s italijanskom glumicom i makenkom, a mnogi jedva čekaju vidjeti kakvu će karijeru napravili njene kćeri.

Naime, u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom dobila je dvije ljepotice - 17-godišnju Devu i 12-godišnju Leonie, a ako vas zanima kako izgledaju nasljednice italijanske dive, dovoljno je reći da su pokupile sve ono najbolje.

Iako se Monica trudila godinama ih držati dalje od očiju javnosti, to sad postaje apsolutno nemoguće samim time što je starija Deva krenula maminim stopama i već je osvanula na naslovnicama brojnih svjetskih magazina.

O'Brien razgovarao sa Vučićem o rezoluciji u Srebrenici: "Moramo da se suočimo sa istinom"

O'Brien razgovarao sa Vučićem o rezoluciji u Srebrenici: "Moramo da se suočimo sa istinom"

Čak je i s majkom zasjala na naslovnici italijanskog Voguea u 2021. godini.

Monica Bellucci, koja se od Vincenta Cassela razvela 2013., progovorila je o počecima svoje najstarije kćeri u svijetu manekenstva. 'Mislim da je sama sebi htjela dokazati da može ući u poslovni svijet, da ima sposobnost evoluirati s odraslima i da je sposobna upravljati svojom karijerom'. Ne sumnjamo da će i mlađa kći Leonie krenuti jednakim stopama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije