Ljepotica u problemima: Velika američka zvijezda otrovala se silikonima

Radiosarajevo.ba
Ljepotica u problemima: Velika američka zvijezda otrovala se silikonima
Foto: Instagram / Charlotte Flair

Charlotte Flair ima 34 godina i jedan od najvećih diva u Americi silno popularnog WWE svijeta. Dugonoga, visoka, mišićava, plavokosa, američki ideal zvijezde.

 Charlotte Flair ima preko četiri miliona pratitelja na svom Instagram profilu. 

Jedna od najpoznatijih 'kečerica' svijeta kćer je Rica Flaira, jednog od najpoznatijih 'kečera' - svih vremena.

Kako piše 24sata.hr. napuknuće umetka u njenim grudima uzrokovalo je curenje pa onda i teži oblik rijetkog trovanja silikonom. 

U grudi je stavila silikonske umetke, a prije dvije godine počela se osjećati očajno loše. Lijekari su ustvrdili da je u pitanju curenje iz implantata i - jedan od težih oblika trovanja silikonom koji su ikad vidjeli pa je Charlotte opet morala pod nož

Pravo ime joj je Ashley Elizabeth Fliehr. U World Championship Wrestlingu sa velikim uspjehom nastupa već puna dva desetljeća. 

Nama Europljanima su namještene WWE borbe smiješne, zapravo istinska negacija sporta, ali Amerikanci su ludi za tom zabavom. Charlottein otac, Ric Flair, jedna je od najvećih zvijezda u WWE historiji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije