Od novinarke do krune: Kraljica Letizia modnom kombinacijom pokupila svu pažnju

Radiosarajevo.ba
Od novinarke do krune: Kraljica Letizia modnom kombinacijom pokupila svu pažnju
Foto: EPA-EFE / Kralj Felipe i kraljica Letizia na svečanosti

Poznate španske dnevne novine ABC organizirale su svečanu večeru povodom 100. dodjele novinarskih nagrada „Mariano de Cavia”, “Luca de Tena” i “Mingote”. Na proslavi se pojavila i kraljevska porodica. 

Prije nego što je postala članica kraljevske porodice, kraljica Letizia bila je uspješna novinarka. Uvijek se odaziva ovakvom tipu događanja na kojima se može družiti sa svojim (bivšim) poslovnim kolegama i odati im priznanje za njihov rad.

Letizia je na gala večeru došla u društvu supruga Felipea. Više nikoga ne iznenađuje to što kraljica uvijek izgleda besprijekorno, a izuzetak nije bilo ni ova događaj. 

Kralj Felipe i kraljica Letizia na svečanosti  - undefined

Foto: EPA-EFE: Kralj Felipe i kraljica Letizia na svečanosti

Obukla je jednostavnu usku haljini dizajnera Roberta Torrette vrlo sofisticiranog i elegantnog kroja. Zahvaljujući boji haljine, Letizia je bila u centru pažnje na večeri, piše zadovoljna.dnevnik.hr. 

Kako je vidljivo na fotografija, kraljevski par je ispoštovao mjere zaštite od koronavirusa, pa su po dolasku  imali maske. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije