Ljepotica i zvijer: On je 130 kilograma teži i pola metra viši od svoje žene

Radiosarajevo.ba
Ljepotica i zvijer: On je 130 kilograma teži i pola metra viši od svoje žene
Instagram / Hafþor i Kelsey
Poznati islandski glumac Hafþór Júlíus Björnsson "Thor" proslavio se širom svijeta ulogom "Planine" u hit seriji Game of Thrones, a publici je zanimljiv i zbog činjenice da je oženio damu neuporedivo sitniju od njega.

Ovaj 30-godišnji Islanđanin je zaista čovjek titanske građe - visok je 206 centimetara, a brojka na vagi pokazuje 181 kilogram.

Ljubav je pronašao u malenoj Kelsey koja je visoka svega 157 centimetara i teška 52 kilograma, a upoznali su se u jednom baru u kom je ona radila kao konobarica.

Björnsson je inače opčinjen svojom plavokosom, lijepom suprugom, što dokazuje i brojne zajedničke fotografije, a posljednja u nizu izazvala je pravu histeriju na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

On je objavio kako uživa sa Kelsey u zimskoj idili dok ispijaju toplu čokoladu, ali jedan urnebesno zanimljiv detalj svima je zapao za oko.

Naime, pogledajte koliko sićušno izgleda šolja u Hafþór šaci, a upravo ta činjenica natjerala je ljude da ostave gomilu šaljivih komentara.

"Ovo izgleda kao da si uzeo šoljicu iz kuće za lutke", "Mislio sam da je to neka minijaturna šolja, dok nisam vidio šolju ruci tvoje žene", "Zbog ove šolje sam plakala od smijeha", "U tvojim rukama ova šolja deluje kao čašica za rakiju", bili su samo neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije