Uvijek lijepa: Julia Roberts iznenadila novom bojom kose

Radiosarajevo.ba
Uvijek lijepa: Julia Roberts iznenadila novom bojom kose
Foto: Profimedia / Julia Roberts

Glumica Julia Roberts godinama se poigravala s različitim tonovima na relaciji između plave i smeđe nijanse, a boja je jedino s čime, u određenoj mjeri, eksperimentira.

Njena duga, valovita kosa rijetko kada doživi primjetnu transformaciju, ali ovaj put je iznenadila s ružičastom nijansom. Doduše, 51-godišnja glumica osvježila je svoju boju s nježno ružičastim preljevom koji nije jako primjetan i kosi daje dodatan sjaj u rozoj nijansi.

Julia Roberts - undefined

Foto: Profimedia / Julia Roberts

Julia je svoju novu frizuru pokazala u showu Jimmyja Kimmela u kojem je promovirala svoj novi projekt: seriju "Homecoming" u kojoj igra glavnu ulogu, a za američku glumicu to je prva velika uloga u televizijskoj seriji.

Novu boju kose dodatno je naglasila odabravši potpuno crni outfit: majicu s printom, sako i kožnate hlače, a sve je začinila torbom boje breskve, piše Gloria.hr.

Ipak, ovo nije prvi put da se Julia poigrala s ružičastom nijansom: prije deset godina je na nagovor kćerke Hazel (13) stavila nekoliko ružičastih pramenova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije