Julia Roberts ponovo odigrala scenu koja ju je lansirala u vrh Hollywooda

Radiosarajevo.ba
Julia Roberts ponovo odigrala scenu koja ju je lansirala u vrh Hollywooda
Julia Roberts važi za jednu od omiljenih holivudskih glumica, a u svojoj je bogatoj karijeri odigrala velike i značajne uloge.

U sam vrh Hollywooda lansirala ju je uloga prostituke Viviene koju je igrala u romantičnom ostvarenju Zgodna žena prije punih 27 godina.

Julia je sinoć gostovala u popularnoj emisiji The Late Late Show with James Corden, a jedan od zadataka koje joj je ovaj simpatični voditelj postavio bio je da ponovo odglumi najpoznatije scene iz svojih filmova.

Tako je Julia odglumila čak 23 scene, a sve za 10 minuta. Kroz zajedničke skečeve prisjetili su se Julijinih replika iz ostvarenja: Erin Brokovich, Notting Hill, Mystic Pizza, My Best Friend's Wedding, Pretty Woman, te mnogih drugih. Publika u studiju uživala je u njihovoj glumi, a mnoge od njih su od srca nasmijali.

Povod Julijinom gostovanju u ovom popularnom showu jeste njen novi film naziva Wonder, čija je premijera zakazana za 17. novembar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije