Lijepa glumica najavila pauzu od glume: 'Vjerujem da je ljudima već muka od mene'

0
Radiosarajevo.ba
Lijepa glumica najavila pauzu od glume: 'Vjerujem da je ljudima već muka od mene'
Foto: EPA - EFE / Margot Robbie i Saoirse Ronan

Zarada od 1,4 milijarde dolara (2.5 milijardi KM) na kino blagajnama za film Barbie potvrda je da je moguće postići uspjeh za koji su mnogi predviđali da više nije moguć.

Glumačkog se uspjeha nauživala i glumica Margot Robbie, koja je intervjuom za Deadline zabrinula svoje obožavatelje kada je rekla da će se na neko vrijeme maknuti s ekrana.

"Mislim da je svima trenutno vjerovatno muka od pogleda na mene. Možda bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: 'Opet ona? Gledali smo je cijelo ljeto, ne želimo opet'", kazala je glumica.

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Erna Imamović dijeli svoju priču: Djetinjstvo i gubitak oca u opsadnom Goraždu

Dodala da ima ambicije u režiranju vlastita filma: "Stvarno želim režirati. Posljednjih sedam godina osjećam da želim režirati. Ali uvijek sam to doživljavala kao privilegiju, a ne kao pravo", objasnila je.

"Polako sam radila na osjećaju da zaslužujem režirati. Imala sam sreću raditi s toliko sjajnih redatelja i učiti od njih. Ne žuri mi se jer osjećam da nikad neće biti dovoljno vremena da naučim sve stvari koje želim naučiti prije nego što se odvažim na taj korak, ali definitivno to želim raditi", kazala je glumica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije