Margot Robbie priznala zbog kojeg filma je postala glumica: 'Ne pitajte me zašto'

0
Radiosarajevo.ba
Margot Robbie priznala zbog kojeg filma je postala glumica: 'Ne pitajte me zašto'
Foto: EPA - EFE / Margot Robbie

Zvijezda filma Barbie, Margot Robbie godinama oduševljava publiku svojim ulogama u različitim filmovima, ali postoji jedan s kraja 20. stoljeća zbog kog je odlučila da postane glumica.

Kako prenosi Far Out Magazine, Robbie je u razgovoru za The Guardian, na iznenađenje mnogih, rekla da ju je na glumačku karijeru podstaknuo film George iz džungle (George of the Jungle) iz 1997. godine.

"Voljela bih da kažem da su to bili filmovi Hirošima, ljubavi moja ili 2001: Odiseja u svemiru, ali to nije slučaj", rekla je glumica i dodala:

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

"Prvi film koji me je zainteresovao za ovaj posao bio je George iz džungle s Brendanom Fraserom. Ne pitajte me zašto, ali voljela sam taj film".

U pitanju je komedija bazirana na istoimenoj američkoj animiranoj seriji, koja prikazuje priču o Georgeu koga su odgojile divlje životinje.

On se zaljubljuje u Ursulu koju je spasio dok je bila na safariju, ali pojavljuju se neočekivani problemi koji utiču na razvoj njihove veze.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije