Bivša teniserka / Lijepa Ana Ivanović krasi naslovnicu magazina Vogue

10. 01. 2019. u 18:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 16

Iako je napustila tenis 2016. godine, Ana Ivanović ima pune ruke posla.

Bivša teniserka nedavno je postala ambasadorka Unicefa i PlaySighta a sada krasi naslovnu stranu njemačkog izdanja magazina Vogue!

Nekadašnja prvakinja svijeta u tenisu, na naslovnoj strani nalazi se zajedno sa suprugom, profesionalnim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom.

Ana Ivanović  - undefinedInstagram/Screenshot

Ana i on vjenčali su se 2016. godine, a u 2018. su dobili prvo zajedničko dijete. U februarskom izdanju magazina zaljubljeni par odao je tajnu njihovog zajedničkog života.

"Kada pronađete ljubav svog života naravno da mora postojati ljubavi, ali pored toga su podjednako važni poštovanje i razumevanje", izjavila je Ana. 

Pojašnjava da je takođe važna i komunikacija jer na kraju krajeva, to je ono najvažnije.

U promotivnom videu na youtube-u Ana je izjavila da se sa svojim suprugom osjeća sirgurno, a Bastian je naveo da najviše voli da provodi vrijeme sa njom i bebom.

"Mi smo porodica i iskreni smo jedni prema drugima, svakog dana sam zahvalan jer provodim dane u troje", otkrila je ona.

Februarsko izdanje njemačkog Vogua imaće dvije naslovne strane, a pored Ane, drugu naslovnu takođe krasi teniserka Angelique Kerber.

NEMA KOMENTARA