Lidija Bačić o nastupu ispred Katedrale: Ja svoje obline ne mogu sakriti

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bona nebila

nisu problem ***, problem je dziberluk i turbofolk primitivizam

A jeee

Mogla si, vala, ispoštovati crkvu i kip Pape. Ne moraš pokriti sve obline, pokaži ljepotu, ali genitalije bi ipak trebala sakriti.

File

Krkanluk...!

Nama

Muskarcima ne smeta

----Bosnjak------

Mozes fanfuljo da imas kulturu postivanja takvih mjesta.A kultura i nekultura dolaze iz porodicnog odgoja.ti si svoju porodicu predstavila kroz razvrat pred crkvom.

Gh

Lijepe riječi su ukras !

Htp

Sad je kao problem jer je ona turbofolkerka, iako ona nije turbofolkerka, a inace u sarajevu je sve uvijek puno kad nastupaju turbofolkeri iz srbije. Ona pjeva zabavnu muziku i da ste culi doticnu pjesmu mozda bi i znali, bas kao i selma bajrami, ali kad se selma skine onda to valja, a ovo ne valja? Ili ne valja samo zato sto je iz hrvatske i sto je mladja i ljepsa od selme, pa vam zavist proradi kao i zbog sportskih uspjeha vasih susjeda, jer ih vi nemate?

Hare

I ne trebas sakrivati, a ovi lazni moralisti neka

Tomo

U cije ime *** osudjuju nastup ispred katedrale? Pa to je njena vjera i ako,ima neko pravo osudjivati to su Sarajevski hrvati

Kate

To su ovi visoko moralni papci sto se zaposljavaju preko stranke i krse ljudska prava i ono se naslo nesto kritikovati.***

Rayko

Kome ovo smeta jel ovim sto hoce u EU i Nato? Licemjeri jedni hebo vas zivkovic sve

Prmitivizam turbofolka

Ne trebas obline sakriti ali se mozes korektno obuci za jedan koncert. Nije poenta kratka suknja ili haljina nego prekratka svilena spavacica koja ne prilici javnom nastupu. Zasto operske primadone ne nose tako kratke haljine?

za Rayko

>>Kome ovo smeta jel ovim sto hoce u EU i Nato? Licemjeri jedni hebo vas zivkovic sve ka Rayko<< Primitivizam turbofolka zadrzi u svojoj kuci a nas grad ostavi na miru.

Ako

Fatmiru ne smeta,ko smo mi da komentarisemo?!

Kardinal

Hvala dobrim muslimanima a i ostalima na osudi ovakva čina. Mogla si i u katedralu ući zaigrati *** na oltaru.

Lidija ljepoto :-P

Ko fol, svi nesto pobožni I kulturni, a nikad više papaka, lopova I koruptivno-kriminalnih djelatnosti.

Eh

Ko fol, svi nesto pobožni I kulturni, a nikad više papaka, lopova I koruptivno-kriminalnih djelatnosti. ka Lidija ljepoto :-P Ne moras biti previse ni pobozan ni kulturan da bi prepoznao prostakluk i nesto sto je ispod svake granice dobrog ukusa. Mogla je ova pjevaljka zaigrati i na stangi, ali svi duboko u sebi znamo gdje je tome mjesto..

Ame...

Ja sam iz Sarajeva, i sramota za nas... Mlada djevojka lijepa... A ne smeta nam gej parada i ona gomila budala koju je bog prokleo. Nikada mi sebi nećemo doći.

/ Najnovije