Lepa Brena zapjevala na Mallorci: Za nastup na svadbi uzela vrtoglavu cifru

1
Radiosarajevo.ba
Lepa Brena zapjevala na Mallorci: Za nastup na svadbi uzela vrtoglavu cifru
Foto: Screenshot/Instagram story / I mladenci i gosti zadivljeni Lepom Brenom

Dok obožavatelji Aleksandre Prijović s nestrpljenjem očekuju kraj oktobra i priliku da se raspamete na jednom od dva koncerta u sarajevskoj Zetri, njena svekrva Lepa Brena pjevala je na vjenčanju gay para na Mallorci, a taj je angažman mladence navodno koštao ukupno 50.000 eura (97.382 KM).

Mladoženja iz Beograda, koji gradi karijeru na svjetskoj modnoj sceni, veliki je Brenin obožavatelj od malih nogu, piše Slobodna Dalmacija. On i partner, arhitekt iz Hrvatske, vjenčanjem su okrunili desetogodišnju vezu, a nisu štedjeli na novcu niti na trudu da im na svadbi pjeva Lepa Brena.

Balkanska zvijezda, koju je pratio njen bend, za nastup koji je trajao sat i po vremena dobila je 30.000 eura (58.429 KM), a mladenci su potrošili još 20.000 eura (38.953 KM) za sve ostale troškove.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Naime, za Brenu i bend su poslali privatni avion u Beograd, a u Palma de Mallorci su boravili šest dana u hotelu, u kojem noćenje izvan sezone košta 500 eura (974 KM). Prema informacijama od izvora bliskih mladencima, Breni su prepustili izbor pjesama koje će otpjevati jer vole sve njene hitove.

Na svadbi su bili članovi njihovih porodica i prijatelji iz cijelog svijeta, a za sve goste bilo je organizirano razgledavanje grada i mnoge druge aktivnosti.

Beogradski stilist angažirao je Lepu Brenu prije nekoliko mjeseci, a bio je spreman i pomaknuti vjenčanje ukoliko bi ona bila zauzeta na planirani datum. Ali sve se poklopilo - Brena je oduševila mladence i njihove goste, a nakon nastupa se nastavila i zabavljati s njima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije