Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog hrvatskog muzičara

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oprosti joj, pape

Koja kičerska smijurija!

Ne pijem dok Paja vozi

***<<Pa dobro nije ovaj komentar zbog pjevanja nego ko pjeva. Znam sjetio si se rata I Brčkog

Gost_Radio_Sarajeva

Koliko god da proba, opet vuče na narodnjak.

A u Pm.

Kao kad u restoranu kod Modraca tuzlanski Kiseljak poznata Seferovicka pjeva Duško Duško ti si najdraži , ti si moje cveće drugom srce neeeće. Duškooo Stakla do koljena.

Fishek10

imal dana bez Brene?

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Miki jesi li jos uvjek glavat?

>>>>pored naravno seoskih teferiča pod šatorm. Tesko je tebi bilo sta shvatiti sem parazitizma i činjenice da u rodnom gradu nisi vise dobrodosao doduse grlica je opština istocna Ilidža. Sad si samo jedan mali smrdljivi prigradski dečko go ko lipa vjecno depresivan a price o Sarajevu si naslijedio u amanet od mame i tate. Krampa i njiva su ti jedina opcija! ka Tebi je Šilj ovo domet umjetničkog izričaja<<To si ti ustvari mislio na sebe ka Ne pijem dok Paja vozi<< Nista ljepse od autogola dobro glupe vlašine! hahahahahah

Lucky

Izvedba je grozna.

/ Najnovije