Gibonni i Lepa Brena zajedno na dočeku Nove godine

5
Radiosarajevo.ba
Gibonni i Lepa Brena zajedno na dočeku Nove godine
Print Screen / Gibonni i Lepa Brena

Zlatan Stipišić Gibonni i Lepa Brena će uvesti budvansku publiku u Novu 2022. godinu na još jednom spektakularnom dočeku koji na glavnom gradskom trgu organizuje Turistička organizacija opštine Budva.

“Trodnevni program koji će započeti 30. decembra nastao je nakon višemjesečnih pregovora sa nekim od najvećih muzičkih zvijezda iz regiona i na naše zadovoljstvo možemo najaviti da će brojni koncerti, i ovoga puta, predstaviti Budvu kao prestižnu novogodišnju destinaciju, koja zahvaljujući svom muzičkom programu i odličnoj ponudi naših hotelijera, privlači na desetine hiljada turista sa prostora bivše Jugoslavije“, istakla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva, piše CDM.me.

Pored Gibonnija, u okviru novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada će nastupiti Lepa Brena i mnogi drugi, a biće organizovani i programi za djecu.

Generali BiH: U ratu smo bili na strani zapadnih vrijednosti, tako smo i danas za EU i NATO

Generali BiH: U ratu smo bili na strani zapadnih vrijednosti, tako smo i danas za EU i NATO

Cjelokupan program će biti organizovan u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama i svim preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore”, navode iz TO.

Opširnije o cjelokupnoj organizaciji predstavnici crnogorske javnosti će saznati sjutra, nakon konferencije za novinare, koja je planirana da se održi u hotelu „Avala“ u 12 sati, zajedno sa predstavnicima hotelske privrede.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije