Leonardo DiCaprio snimljen na sastanku s novom djevojkom, kćerkom slavnog glumca

0
Radiosarajevo.ba
Leonardo DiCaprio snimljen na sastanku s novom djevojkom, kćerkom slavnog glumca
Foto: Instagram / Daily Mail / Victoria na sastanku s Leom

Leonardo DiCaprio (48) uživao je u utorak na sastanku s glumicom Victorijom Lamas (23) u Hollywoodu - nakon nagađanja da je bio u romansi sa supermodelom Gigi Hadid (27).

Ovaj slavni Oskarovac, koji je stekao reputaciju da nikad nije izlazio s osobama starijim od 25 godina, viđen je kako ulazi u automobil s Victorijom, koja je kći slavnog glumca Lorenza Lamasa, a rođena je dvije godine nakon što je objavljen film Titanic (1997), u kojem je glumio DiCaprio.

Par je napustio The Birds Street Club odvojeno, a onda su zajedno ušli u automobil, gdje je Leo viđen kako se smije i šali.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Inače, manekenka Victoria kreće stopama svojih roditelja budući da je ambiciozna glumica koja pokušava steći ime na ekranu.

Prethodno ove godine, objavljena je informacija da je Leo s Gigi Hadid, što bi bilo prvi put da se zabavlja sa ženom starijom od 25 godina, a Gigi bi također bila prva žena s kojom se zabavljao, a koja je majka.

Glumac je prethodno prekinuo četverogodišnju vezu s Camilom Morrone (25). Leo je bio od nje stariji 22 godine, a prvi ju je put upoznao kada je imala samo 12 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije