Lejla i Tarik Filipović obilježili 16. godišnjicu braka u Dubaiju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

I dok je dijasporac čitao članak o godišnjici braka i reče Bože neko može u Dubai a ja ni na more(Neum) posle toga je uzeo pivu i lokao dok se Tarik smijao na tv

Fere

Smoriše s Dubaijem vise

Ni tamo ni vamo

I dok je dijasporac čitao članak o godišnjici braka i reče Bože neko može u Dubai a ja ni na more(Neum) posle toga je uzeo pivu i lokao dok se Tarik smijao na tv ka Ne pijem dok Paja vozi E vala i ti smori više sa dijasporcima. Šta ti oni smetaju ili ti je krivo što nisi i ti dijasporac. Vjerovatno si se zaĵeɓao pa ostao a ušao u godine pa ni tamo ni vamo.

Tarik

Trebao si povesti gradonacelnika Zivinica,odmor bi bio ugodniji

Ne pijem dok Paja vozi

E vala i ti smori više sa dijasporcima. Šta ti oni smetaju ili ti je krivo što nisi i ti dijasporac. Vjerovatno si se zaĵeɓao pa ostao a ušao u godine pa ni tamo ni vamo. ka Ni tamo ni vamo Meni ne smetaju svi dijasporci nego samo oni koji su na socijali(ali ne mislim na one koji ne mogu da rade, nego na one koji neće da rade) A pobjegli su 90-tih i sad stalno prosipaju mržnju a nemaju razlog nisu protjerani, nisu nikog izgubili(mogu razumjeti one koji su izgubili svoje voljene, koji protjerani, mučeni itd) pa govore kako bi voljeli da opet počne rat u BiH kao u fazonu oni su spremni da uzmu pušku, pa oni koji dođu ovamo u BiH pa nama pokazuju kako oni super žive pa kad se vrate par mjeseci su na pašteti i na hljebu od tri dana(jer je jeftino) posude auto. E ti me nerviraju, a druge strane oni dijasporci što rade, što nas prikazuju kao vrijedne, poštene, pametne, koji su korisni društvu itd. E takvim se divim i uvijek će takvi imati od mene podršku. Jesi li shvatio koje dijasporce ne volim.

Paja, nadji posao ili hobi

Zakasnio si u EU ili u SAD, gotovo je to. Nema hajra od lajanja na dijasporu ili od opsesije nekom socijalom. Ljudi rade i zaradjuju, samo u tvojoj tikvi postoji socijala.

Minka

Sretno u zdravlju vama i vašoj djeci svako dobro u životu

/ Najnovije