Latino diva legla je na plažu i u rekordnom roku dobila 1,5 milion lajkova

0
Radiosarajevo.ba
Latino diva legla je na plažu i u rekordnom roku dobila 1,5 milion lajkova
Foto: Instagram / Jennifer Lopez

Latino diva Jennifer Lopez uživa u posljednjijm danima ljeta, a skinula se u ružičasti bikini te se izležavala na plaži kraj svoje 10 miliona dolara vrijedne vile u Hamptonsu.

"Osjećam se zlatno. Uživanje u posljednjim trenucima ljeta", napisala je Lopez u opisu fotke na kojoj pozira na plaži u zanosnom izdanju.

U kratkom je roku pobrala preko 1,5 milion lajkova, a fanovi su je zasuli komplimentima, prenosi dnevnik.hr. 

51-godišnja glumica i pjevačica izaziva divljenje gdje god se pojavi, a svoju perfektnu liniju održava redovitim vježbanjem. Lične trenere ima na svim stranama SAD-a, tj. gdje god ima kuću, a prije nekoliko godina istaknula je kako je uvjerena da je upravo vježbanje to što ju čini sretnom.

Jennifer je poznata po svom zdravom stilu života, a često priča i kako je zdrava prehrana ključ njezina sjajnog izgleda.

Lopez je inače zaručena za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44), a par je zajedno od 2017. godine.

Prošle su godine objavili zaruke, no pred oltar nisu još stali jer im je pandemija koronavirusa pomrsila planove te su sve stavili na čekanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije