Jennifer Lopez u vrlo čudnim čizmama: Ovo niko drugi ne bi nosio usred ljeta

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez u vrlo čudnim čizmama: Ovo niko drugi ne bi nosio usred ljeta
Foto: EPA-EFE / Jennifer Lopez

Bogati i slavni mogu sebi priuštiti luksuz putovanja privatnim avionima pa u skladu s tim ne moraju previše razmišljati o tome u kakvoj će odjeći i obući putovati. Njima je u svakom trenutku zagarantirana maksimalna udobnost na letu pa se na aerodrom mogu zaputiti u bilo čemu.

I dok neki putuju u ležernim kombinacijama, komadima poput trenirke i tenisica, drugi će odabrati znatno glamuroznija izdanja.Tako je Jennifer Lopez za let svojim privatnim avionom odabrala poprilično neočekivanu kombinaciju, piše zadovoljna.dnevnik.hr. 

Slavna ljepotica letjela je iz Los Angelesa sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, kćerkicom Emme i sinom Maxom, a na put su s njima krenuli i njihovi preslatki psi.

Latino diva bila je odjevena u komplet modne kuće Chanel ispod kojeg je nosila crni top, a na nogama je imala bijele čizme do koljena s visokom potpeticom i platformom.

U vrijeme kada svi većinom nose sandale, natikače ili japanke, a zatvorena je obuća rijetkost, čizme su stvarno neobičan prizor.

Međutim, ako itko može isfurati ovakve čizme usred ljeta, onda to može jedna i jedina – diva J.Lo.

Jen yesterday Love you my idol ! @JLo #JenniferLopez #JLo pic.twitter.com/IjSMNk626y

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije