Lana Jurčević podijelila snimak: Javile se poznate osobe

0
Radiosarajevo.ba
Lana Jurčević podijelila snimak: Javile se poznate osobe
Foto: Instagram / Lana Jurčević

Hrvatska pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević ne skriva koliko uživa u majčinskoj ulozi, a sa svojim obožavateljima sada je podijelila emotivni trenutak s kćerkicom.

Lana je objavila crno-bijelu snimku na kojoj malenu drži u naručju, a tokom cijelog snimka ne može skinuti osmijeh s lica.

Pjevačica je na trenutak pokazala i lice svoje djevojčice, čije ime još uvijek nije javno otkrila.

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Ovom objavom raznježila je brojne obožavatelje, a javile su joj se i poznate Hrvatice poput pjevačice Nine Badrić i proslavljene atletičarke Blanke Vlašić koja je kratko poručila: "Sve na svijetu".

Podsjetimo, Lana je postala majka krajem novembra, a ime kćeri natuknula je prije nekoliko sedmica kada je objavila fotografiju određene vrste lopoča i rekla kako njena curica ima isto ime kao taj predivan cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

Nedavno je otkrila je i da je njihova djevojčica sve sličnija svom ocu, Laninom dugogodišnjem partneru, Filipu Kratofilu. "Samo ću reći da je poprilično povukla na svog tateka, za sad, vidjet ćemo", poručila je pjevačica, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije