Nestala iz javnosti zbog ljubavi, a sada šokira svijet: Holivudska diva postala majka u 52. godini

0
Radiosarajevo.ba
Nestala iz javnosti zbog ljubavi, a sada šokira svijet: Holivudska diva postala majka u 52. godini
Foto: EPA-EFE / Cameron Diaz

Holivudska glumica Cameron Diaz i njen suprug Benji Madden dobili su drugo dijete. Na Instagramu su objavili sretnu vijest od rođenju dječaka Cardinala.

Holivudska glumica i frontmen benda Good Charlotte poprilično su iznenadili fanove jer se proteklih mjeseci nije moglo niti naslutiti da čekaju drugo dijete.

"Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje našeg sina, Cardinala Maddena. On je dobro i svi smo tako sretni što je ovdje! Zbog sigurnosti i privatnosti svoje djece nećemo objavljivati ​​nikakve fotografije, ali stvarno je sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše porodice", poručili su.

Tragedija: Nova teška nesreća na bh. putevima, poginula trudnica (28)

Tragedija: Nova teška nesreća na bh. putevima, poginula trudnica (28)

Njihovo prvo dijete, četverogodišnju Raddix rodila je surogat majka.

Cameron je 2022. godine u Kelly Clarkson Showu rekla da je majčinstvo najbolja stvar koja joj se dogodila u životu. Raddix je rođena kad je ona imala 48 godina. "Sve se promijenilo otkako sam dobila kćer, želim doživjeti još bar 50 ili 60 godina zbog toga što imam malo dijete", rekla je prije dvije godine.

Cameron se maknula iz filmske industrije 2014. godine kada je započela vezu s Benjijem, a ostvarila je i san o majčinstvu preko surogat majke.

Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 17 KM:  Pogledajte njenu rutinu održavanja trepavica

Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 17 KM: Pogledajte njenu rutinu održavanja trepavica

S Benjijem ju je upoznala dizajnerica i reality zvijezda Nicole Richie s kojom je bivša glumica niz godina dobra prijateljica. Nicole je Sofijina starija sestra i Lionel Ritchie ju je posvojio jer su se njeni roditelji borili da prežive finansijski.

Cameron i Benji 'sudbonosno da' izgovorili su u nakon osam mjeseci veze u Diazinom domu u Los Angelesu. "Nisam se željela skrasiti i uvijek sam govorila da ne vjerujem u monogamiju, ali dogodilo se i meni. Imam najboljeg čovjeka na svijetu i samo je moj", rekla je Cameron jednom prilikom američkim medijima, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije