Evo kako Severina izgleda bez trunke šminke na licu

1
Radiosarajevo.ba
Evo kako Severina izgleda bez trunke šminke na licu
Foto: Screenshot/Facebook / Severina

Hrvatska pjevačica Severina Vučković iznenadila je svoje pratitelje fotografijom koju je objavila. Naime, uvijek dotjerana pjevačica jutros se javila iz svog doma, a pokazala je lice bez trunke šminke.

Selfie je napravila u svojoj dnevnoj sobi, odjevena u tamnoplavu majicu sa sitnim zvijezdicama. Da je umorna otkrio je emoji koji je priložila fotografiji - onaj koji zijeva.

Iako je ne vide često u ovom izdanju, njene obožavatelje oduševila je fotografija.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

"Lijepa ko san", poručili su joj.

Severina se voli srediti, a povremeno na društvenim mrežama podijeli fotografije u zanosnim haljinama. Tako je nedavno oduševila fanove fotografijom u crnoj haljini s visokim prorezom i okruglim izrezom na boku, koju je objavila na svom Instagramu zaradila je lavinu komplimenata.

"Obuci se k'o što umeš i isturi grudi, neka tvoja gola noga krene, nek polude ljudi, nek se žudnja vojnika probudi... Ne ne ne ne...", napisala je u opisu fotografije stihove srbijanskog benda Alisa, prenosi Story.

🥱

Posted by Severina on Friday, March 22, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije