Kylie Jenner objasnila kako je promijenila izgled: 'Nisam se operisala'

1
Radiosarajevo.ba
Kylie Jenner objasnila kako je promijenila izgled: 'Nisam se operisala'
Foto: Društvene mreže / Kylie Jenner

S mogućnostima društvenih medija i beskrajnim filterima koji su danas dostupni, prilično je lako promijeniti svoj izgled prije objavljivanja fotografija na društvenim mrežama.

Kylie Jenner je svakako jedna od poznatih ličnosti koja je privukla pažnju u prošlosti zbog fotografija prije i poslije koje su se pojavile na internetu.

26-godišnja reality zvijezda ranije je priznala da je koristila filere za usne i kaže da nema nikakvih žaljenja zbog toga.

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

"Bila sam nesigurna u vezi svojih usana, pa sam koristila filere, i to je najbolja stvar koju sam ikada uradila", rekla je za HommeGirls u aprilu ove godine. "Ne žalim zbog toga. Ali uvijek sam smatrala da sam slatka."

Nakon priznanja da je eksperimentisala s filerima za usne, počele su kružiti spekulacije o drugim zahvatima koje je Kylie možda imala.

Selena Gomez više nije brineta, a njen novi izgled inspirisat će mnoge

Selena Gomez više nije brineta, a njen novi izgled inspirisat će mnoge

Međutim, u jednoj epizodi reality TV emisije koja je emitovana ove godine, Kylie je stavila tačku na nagađanja.

Osim što je negirala da je imala operaciju kako bi promijenila izgled svog lica, ona se također suprotstavila tvrdnjama da je nesigurna u svoj izgled. Razgovarajući sa svojom sestrom Khloe, Kylie je rekla da je, iako je "normalno ponekad biti nesiguran", ljudi često donose pretpostavke o njenom samopouzdanju koje jednostavno nisu tačne.

"Uvijek sam voljela sebe - i dalje volim sebe - i jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dijete i da sam imala toliko operacija da bih promijenila cijelo lice, što nije tačno, samo sam koristila filere", rekla je Kylie.

Zatim je objasnila zašto često izgleda drugačije na fotografijama prije i poslije, i još jednom istakla da nije imala nikakve estetske operacije.

Tokom intervjua s Jennifer Lawrence za časopis Interview, Kylie je govorila o ljudima koji porede neke od njenih fotografija prije i poslije, piše Unilad.

@kyliejenner

the khy catsuit. drop 002 coming 11/15! preview the collection now on khy.com

♬ Crimson And Clover - The Shacks

"Na kraju sam koristila filere za usne, ali... vidim fotografije prije i poslije kada imam 12 godina u usporedbi s 26 godina i obrve su mi drugačije popunjene. Imam konture.", rekla je Kylie.

"Kako možete uporediti moje lice sa 12 godina i reći da sam operisala vilicu i uklonila kapke?", zapitala se.

U drugom dijelu intervjua, Kylie je spomenula kako je popularizirala konturiranje usana.

"Mislim da je sve počelo zato što sam jednostavno željela velike, punije usne, i željela sam tu iluziju da imam punije usne. Ali niko me nije učio. Kada sam počela s tim, nisam stvarno radila s vizažistima i tako.", otkrila je Kylie.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije