Kusturica otkrio da je tajno posjetio Sarajevo: 'Još imam snage. Niko me ne bi mogao uhvatiti'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oliva

Kakav jadnik a bio je faca. Ne smjeti prošetati mahalom... Gradom hode i veći zločinci, ubice, kriminalci, ratni profiteri i izdajnici, neki su i na državnim jaslama nažalost. I svi se manje boje nego jadni Nele i ovaj bivši umjetnik. Koliko čovjek lošeg sebi uradi to mu ni drugi ne mogu.

***

***

Azra

Dusa draga, on stravrno misli da je toliko bitan da bi ga neko ganjao po mahalama. Ne bi te druze niko ni pogledao!

Ne pijem dok Paja vozi

Dusa draga, on stravrno misli da je toliko bitan da bi ga neko ganjao po mahalama. Ne bi te druze niko ni pogledao! ka Azra

NNn

Zašto dajete prostor ovakvim likovima?

Bosanac

ka Samo bi mu ***** gledala Ja se izvinjavam zbog ovog neprimjerenog i odvratnog komentara kakvog niko ne zaslužuje.

Ne pijem dok Paja vozi

Hoda po gradu ko lopov. Sigurno je duksericu jos nabio na glavu. Nece te bolan niko ni pogledati , ti si samo jedan od mnogih izdajnika pa ih niko ne dira. Vidim tri sata stoji onaj komentar sa ***em pa cu i ja napisati u naslovu kome je upucen komentar

Prevelik

Si ti za tamnog vilajeta,otisao si na vrijeme.

Mahala

Kakav jadnik a bio je faca. Ne smjeti prošetati mahalom... Gradom hode i veći zločinci, ubice, kriminalci, ratni profiteri i izdajnici, neki su i na državnim jaslama nažalost. I svi se manje boje nego jadni Nele i ovaj bivši umjetnik. Koliko čovjek lošeg sebi uradi to mu ni drugi ne mogu. ka Oliva Vise nema dolaskom tvojih krkana od istocne bosne i sandzaka,vratite nam Kustu i eto ti svi tvoji novi gradjani i krkani nazad,unistili ste sve sto je licilo na grad i napravili najnizu kasabu.

Cudi

>>Hoda po gradu ko lopov. Sigurno je duksericu jos nabio na glavu. Nece te bolan niko ni pogledati , ti si samo jedan od mnogih izdajnika pa ih niko ne dira. Vidim tri sata stoji onaj komentar sa ***em pa cu i ja napisati u naslovu kome je upucen komentar ka Ne pijem dok Paja vozi<< Me da ti komunjaro ne volis srbe a obozavas Paju i Jareta,smradu.

Guest

Zao mi sto ne srete Sudu domca da se ispricate u 4 oka. On je veliki postovalc tvog umjetnickog stvaralastva a blizu je 2. gimnazije. Kad te zelja mine ima covjek prikolicu na sutjesci preko puta druge pa pokucaj da se upitate! A nebi bilo lose ni da si Zulu sreo. Ironija bi bila da te podere jedan od potomaka tvojih glavnih uloga.

Guest

nebi te ni pljuno jer bi znao da te poznajem, prošao bi pored tebe kao pored kera da ne obraćam pažnju

/ Najnovije