Kraljice fitnessa: One na Instagramu zarađuju više od milion maraka godišnje

Radiosarajevo.ba
Kraljice fitnessa: One na Instagramu zarađuju više od milion maraka godišnje
Foto: Instagram / Milioni pratitelja

Jen Selter, Anllela Sagra, Sommer Ray, Michelle Lewin, Ana Cheri... Ovo su samo neka od imena poznatih fitness modela na Instagramu. 

Na internetu su sve popularnije društvene mreže fitness modela, koji s milionima pratitelja dijele vježbe koje im pomažu da ostanu u formi. Njihov cilj je potaknuti pratitelje da se aktiviraju i vježbaju gledajući njihove videe i fotografije. Njihove objave mogu biti, primjerice, recept zdravog doručka ili video koji prikazuje kako se rade određene vježbe.

Iako neki više pažnje pridaju vježbama i motivaciji pratitelja, postoje i oni fitness modeli koji uživaju dijeliti fotografije svog utegnutog i zdravog tijela. Ovo je "vruća petorka":

Jedna od najpopularniji fitness modela je Jen Selter (24), koju su mnogi prozvali 'vlasnicom najbolje stražnjice'. Prati je 12,7 miliona pratitelja. Od malena shvaća koliko je bitan zdrav i aktivan način života. Vježba od svoje 15. godine te usput predaje u školi.

Njezin profil 'buknuo' je kad je objavila fotografiju u kupaćem kostimu. Pojavila se i kao fitness trener u raznim emisijama te je držala predavanja gledateljima.

Sommer Ray (21) prešišala je Jen u broju pratitelja. Njezine objave pomno prati 25 miliona ljudi. Prije četiri godine počela je objavljivati fotografije na Instagramu te je relativno nova u svijetu fitnessa.

Roditelji su joj bodybuilderi te se cijela obitelj takmilila u raznim fitness emisijama. Osim što objavljuje atraktivne fotografije na Instagramu, ima i YouTube kanal na kojem pokazuje svoje fitness rutine.

Michelle Lewin (34) prati 13,6 miliona ljudi i bila je na naslovnici magazina Playboy. Prvotno je započela manekensku karijeru na modnim pistama, ali je prema preporuci prijateljice postala bikini model.

Svidjela joj se fitness strana bikini modela pa je puno vremena počela provoditi u teretani kako bi isklesala tijelo. Njezin cilj je putem Instagrama motivirati djevojke da smršave i oblikuju si mišiće.

Ana Cheri (31) oblinama mami uzdahe pratiteljima, kojih ima 12 milijuna. Ana je ispočetka objavljivala fotografije i fitness savjete za 'svoj gušt', ali su u međuvremenu njezine objave postale vrlo popularne. Počeli su joj se javljati mnogi brendovi i nudili su joj razne modne ponude. Od tada se pojavila na mnogim posterima, promovirala razne proizvode, pisali su o njoj u magazinima.

No, nije joj samo karijera modela bitna već i zdravlje i fitness. Otvorila je i vlastitu teretanu u Kaliforniji.

Kolumbijka Anllela Sagra (24) je karijeru započela u modi. Trudila se uvijek biti što mršavija budući da je to njezin posao tada zahtijevao. No, jednog dana do nje je u teretani došao osobni trener, koji joj je pomogao da shvati kako njezino tijelo treba izgledati.

Promijenila je svoje ciljeve i maknula se od manekenstva te je od tada fitness model i bodybuilder. Godišnje zarađuje oko 1.2 miliona maraka od Instagrama, fitnessa i treniranja, pišu 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije