Kraljica stila pokazala koja je haljina broj 1 za sve one koji ne vole vrućine

Radiosarajevo.ba
Kraljica stila pokazala koja je haljina broj 1 za sve one koji ne vole vrućine
Foto: Yahoo / Amal Clooney

Odvjetnica Amal Clooney i glumac George Clooney ljetni odmor tradicionalno provode u vili na talijanskom jezeru Como.

Naravno, uz druženje s prijateljima i brojnim gostima, uvijek pronađu vremena i za izlete do drugih talijanskih turističkih atrakcija pa su tako posjetili i Veneciju.

Naši susjedi Talijani također muku muče s toplinskim valom koji je zahvatio i njihovu zemlju, pa boravak na otvorenom ovih dana ni tamo nije nimalo ugodan.

Međutim, Amal je itekako bila spremna za visoke temperature.

Naime, 41-godišnja ljepotica nosila je udobnu bijelu lanenu haljinu na jedno rame koju je spojila sa sandalama boje kože i bijelom torbom. Tu je bio i šešir širokog oboda te sunčane naočale, dva nezaobilazna aduta u zaštiti od sunčevih zraka.

Kada su u pitanju haljine, modeli u bijeloj boji napravljeni od udobnih materijala poput pamuka i(li) lana svakako su najbolji izbor za ljeto. Poznato je da tamne nijanse privlače sunce pa smo najzaštićeniji u bijelom, a vrućinu dodatno smanjuje nošenje prozračnih materijala, objavila je Zadovoljna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije