Kralj Charles III se vratio dužnostima: Svi se pitaju samo jedno

0
Radiosarajevo.ba
Kralj Charles III se vratio dužnostima: Svi se pitaju samo jedno
Foto: EPA-EFE / Kralj Charles III

I dok u Engleskoj vlada euforija oko pitanja gdje je Kate Middleton, kralj Charles odlučio se vratiti svojim kraljevskim dužnostima.

Nakon što mu je dijagnosticiran karcinom o kojem nije otkrivao puno detalja, i sam je bio suočen s nekim teorijama zavjere, što ga je izgleda samo motivisalo da se što prije vrati u Buckinghamsku palaču.

Ruski su mediji u utorak, 19. marta, proširili glasine da je kralj umro, no on se već danas vratio sa smiješkom na licu te susreo s veteranima Korejskog rata, s kojima je fotografiran u razgovoru.

Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji tunela Kobilja Glava

Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji tunela Kobilja Glava

Nakon njihovog prvog okupljanja njegova sestra Anne i vojvotkinja od Edinburgha održale su prijem za kralja i njegove posjetitelje u palači kako bi obilježili godišnjicu rata, a o svemu se oglasila i sama Palača na Instagramu, podsjetivši na podatke o njemu.

Uz dobre želje i izraze sreće što se Charles vratio svojim dužnostima, brojni su korisnici iskoristili priliku da još jedanput postave pitanja o Kate Middleton.

Ovo pojavljivanje kralja Charlesa čak je i pomalo iznenadno jer je podvrgnut inovativnim metodama liječenjima u Londonu kako bi se što prije izliječio od karcinoma koji mu je dijagnosticiran nakon operacije povećane prostate, piše Tportal.

"Želio bih izraziti svoju najiskreniju zahvalnost na brojnim porukama podrške i dobrim željama koje sam primio posljednjih dana. Kao što znaju svi oni koje je pogodio rak, takve dobre misli najveća su utjeha i ohrabrenje", rekao je Charles ranije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije