Koracima roditelja: Djeca poznatih ličnosti odrastaju u centru pažnje

0
Radiosarajevo.ba
Koracima roditelja: Djeca poznatih ličnosti odrastaju u centru pažnje
>Foto: Instagram / Ireland Baldwin

Djeca poznatih ličnosti Hollywooda često prate primjer roditelja i nastave se baviti glumom, manekenstvom ili modelingom.

U nastavku teksta pogledajte čija to djeca već od malih nogu glume u poznatim filmovima i serijama.

Sosie Bacon

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Sosie Bacon je kćerka Kevina Bacona i Kyre Sedgwick. Iako su roditelji željeli da odrasta dalje od reflektora, Sosie je od malih nogu željela da postane glumica. Glumila je u filmovima Loverbody i 13 Reasons Why.

Rafferty Law

Rafferty Law je sin Jude Lawa i Sadie Frost. Refferty je radio kao model za svjetski poznat brend DKNY, te se bavi i muzikom.

Dominik Cristina Garcia-Lorido

Dominik Cristina Garcia-Lorido je kćerka Andyja Garcije. Prvi put se okušala u glumi kada se pojavila u filmu svog oca sa samo 12 godina. Osim toga, glumile je i u filmovima: I Am Somebody: No Chance In Hell, Reflections i Magic City.

Dominik Cristina Garcia-Lorido
>Foto: Instagram: Dominik Cristina Garcia-Lorido

Gia Mantegna

Gia Mantegna je kćerka Joea Mantegne i Arlene Vrhrel. Bavi se glumom i muzikom, te svira klavir i saksofon. Počela je da glumi kada je imala 13 godina, a sada glumi u seriji Criminal Minds.

Jack Scott Ramsay

Jack Ramsay je sin slavnog kuhara Gordona Ramsaya i supruge Tane, koja je TV emiter i autor kuharica. Kada je imao 15 godina, pojavio se u TV emisiji svoje sestre Matilda i Ramsay Bunch. Studirao je na Univerzitetu Exeter i posvetio se britanskoj kraljevskoj mornarici Elite.

Khloe Kardashian u zagrljaju atraktivnog glumca Michela Morrona

Khloe Kardashian u zagrljaju atraktivnog glumca Michela Morrona

Hayley Hasselhoff

Roditelji mlade glumice su David Hasselhoff i Pamela Bach. Ona je glumila u hit TV emisiji Baywatch kada je imala 7 godina, a koja je proslavila njenog oca. Ona je također radila kao model za Wilhelmina Models i pojavljivala se u emisijama za Ford i Ferrari.

Hayley Hasselhoff
>Foto: Instagram: Hayley Hasselhoff

Dannielynn Birkhead

Dannielynn Birkhead je kćerka Anne Nicole Smith i Larryja Birkheada. Imala je prilično težak život zbog gubitka majke i polubrata Daniela Smitha. Larry je sam odgajao i posvećen je tome da bude najbolji otac koji može biti. Danas je poznata kao američka reality ličnost i model.

Ella Bleu Travolta

Ella Bleu Travolta je kćerka Johna Travolte i Kelly Preston. Ella se također bavi glumom poput svojih roditelja i prvi put se pojavila u Old Dogs 2009. godine, kada je imala samo devet godina.

Ireland Baldwin

Ireland Baldwin je kćerka Aleca Baldwina i Kim Basinger. Potpisala je ugovor sa IMG Models 2013. godine i od tada se bavi modelingom. Također se bavi glumom, a pojavljuje se u Grudge Match.

Ireland Baldwin
>Foto: Instagram: Ireland Baldwin

Mamie Gummer

Mamie Gummer kćerka slavne Meryl Streep i oca umjetnika Don Gummer. Bavi se glumom i glumila je u serijama The Good Wife i The Good Fight. Glumila je u filmovima: Evening, Side Effects, Cake i Ricki and the Flash.

Georgia May Jagger

Georgia May Jagger je kćerka rok zvijezde Mick Jaggera i modela Jerry Hall, te se počela baviti manekenstvom od 16. godine, potpisavši ugovor sa Independent Models.

Brandon Thomas Lee

Brandon Thomas Lee je sin glumice Pamele Anderson i rok zvijezde Tommy Leeja. Brandon se pojavljuje u MTV reality showu The Hills: New Beginnings i glumi u Netflix TV emisiji Sierra Burgess Is A Loser.

Brandon Thomas Lee
>Foto: Instagram: Brandon Thomas Lee

Billie Lourd

Billie Lourd je kćerka Carrie Fisher i Bryan Lourd, a mlada glumica je treća generacija holivudske zvijezde. Pojavila se u filmovima: Star Wars, American Horror Story i Booksmart.

Rumer Willis

Rumer Willis je najstarija kćerka Demi Moore i Brucea Willisa. Radi kao glumica, te se pojavljivala se u TV emisijama, filmovima, pozorišnim emisijama, a čak se pojavila i kao takmičarka u 20. sezoni Dancing with the Stars.

Patrick Schwarzenegger

Sin Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver bavi se glumom i modelingom, a pojavljivao se u filmovima kao što su Dear Eleanor, Go North, Midnight Sun, Moxie i Warning. Imao je uloge u TV emisijama poput Scream Queens, The Staircase i The Terminal List, prenosi Sizzlfy.

Patrick Schwarzenegger
>Foto: Instagram: Patrick Schwarzenegger

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije