Koncert Halida Bešlića u Brčkom: Hiljade posjetilaca uglas pjevalo poznate hitove

0
Radiosarajevo.ba
Koncert Halida Bešlića u Brčkom: Hiljade posjetilaca uglas pjevalo poznate hitove
Foto: Ustupljena fotografija / Koncert Halida Bešlića u Brčkom

Da Halid Bešlić ima izuzetno vjernu publiku pokazao je i večerašnji veliki koncert u Brčkom.

Hiljade posjetilaca na Trgu mladih uglas je pjevalo već sa prvim taktovima hita Dvadesete, kojim je otvorio večerašnji spektakl.

U nastavku muzičke čarolije u režiji Halida Bešlića redali su se hitovi Ja bez tebe ne mogu da živim, Čardak, Miljacka, Prvi poljubac, Lavanda, U meni jesen je, Zlatne strune, Romanija...

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

Brčko je večeras muzički centar regiona, a to potvrđuju hiljade posjetilaca iz Bosne i Hercegovine, ali i iz Hrvatske i Srbije.

Večerašnji koncert održava se povodom 24. godišnjice distrikta Brčko i u organizaciji Vlade Brčko distrikta.

Publici se obratio i gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prim. dr. Zijad Nišić zahvalivši se Halidu Bešliću na dolasku u Brčko distrikt BiH, gdje se, kako on kaže, osjeća kao u rodnom gradu.

"Halid je sa sobom u Brčko distrikt BiH donio kofer hitova i tri bokala vode: jedan sa Romanije, jedan sa izvora Bosne i jedan iz Neretve, a sve vode iz tih bokala su zdrave, čiste i bistre", kazao je gradonačelnik Nišić, koji je iskoristio priliku i da čestita predstojeće praznike, 24 godine Brčko distrikta BiH i Međunarodni dan žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije