Oglasila se Selma Bajrami nakon uznemirujuće fotografije iz bolnice: Evo o čemu je riječ

3
Radiosarajevo.ba
Oglasila se Selma Bajrami nakon uznemirujuće fotografije iz bolnice: Evo o čemu je riječ
Foto: Instagram / Selma Bajrami

Selma Bajrami oglasila se nekoliko sati nakon što je podijelila uznemirujuću fotografiju iz bolnice, gdje je njeno lice bilo u modricama.

Pjevačica ipak nije povrijeđena, nego je slika nastala tokom snimanja njenog spota za novu pjesmu. Ona se oglasila na stvom Instagram profilu i evo šta je napisala: 

"Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahtjeva hitnu akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravljivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo djelovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje savjesti, edukaciji i pružanju pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja. Bilo da smo žrtve ili da smo svjedoci istog.

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Svjedoci smo da se svakodnevno ubiju barem tri žene mjeseno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje, a da to niko ne zna... Zato ne okrećimo glavu na drugu stranu kada budemo svjedoci bilo kojeg vida nasilja. Prijavimo, djelujmo i spasimo nečiji život.

(P.S. Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pjesmu Dama, koja između ostalog upravo govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo.Korak po korak, dan po dan - sve bolje bit će mi..."

Snimanje spota
>Foto: Instagram: Snimanje spota
Fotografija Selme Bajrami iz bolnice
Foto: Instagram: Fotografija Selme Bajrami iz bolnice

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije