Kojim poznatim ličnostima je zabranjen ulazak u Srbiju?

2
Radiosarajevo.ba
Kojim poznatim ličnostima je zabranjen ulazak u Srbiju?
Foto: Instagram / Selma Bajrami

Pjevačici Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju, ali ona nije jedina ličnost sa javne scene koja ne može da uđe u ovu zemlju. 

Na spisku zabranjenih su reperi Jala Brat i Buba Corelli, pjevačica Jadranka Barjakatarović, pjevač Sadik Hasanović, a poslednja u nizu je Selma Bajrami.

Selma je zadržana na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju. Kako se navodi, ona je zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i odmah ukrcana u avion kojim je vraćena u Sarajevo.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Bubinoj i Jalinoj zabrani ulaska u Srbiju prethodio je incident na njihovom nastupu u Nišu kada je član obezbeđenja koji je inače blizak reperima bacio sa bine dečka u publiku, a zatim ga i fizički napao. 

Jala Brat i Buba Corelli
Foto: Instagram: Jala Brat i Buba Corelli

Crnogorskoj pjevačici Jadranki Barjaktarović je takođe zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pjevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije". 

Pjevač Sadik Hasanović iz Srebrenika takmičio se u Beogradu u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Zabranjen mu je ulazak u Srbiju doživotno zbog poznanstva sa Naserom Orićem.

Sadik Hasanović
Foto: Facebook : Sadik Hasanović

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije