Ko je sestra poznate pjevačice albanskih korijena: Debitirala na Sedmici mode u Milanu

0
Radiosarajevo.ba
Ko je sestra poznate pjevačice albanskih korijena: Debitirala na Sedmici mode u Milanu
Foto: Instagram / Dua i Rina Lipa

Dok se o Dui Lipi već godinama piše kao o velikoj svjetskoj senzaciji, malo ko zapravo zna da ima mlađu sestru Rinu koja je ove godine proslavila 20. rođendan.

"Pokušavala sam se odijevati kao moja sestra, krala bih joj odjeću, tako sam se osjećala starije. I dalje je tako. Uđem u njezin ormar i kažem: 'Hm, nisi to nosila već neko vrijeme', a ona bi na to uglavnom uzvratila: 'O Bože, vrati to'', ispričala je Rina jednom prilikom za 'The Sun'.

Za sebe je rekla kako je uvijek znala da će se baviti javnim poslom jer su je oduvijek privlačili svjetla reflektora i kamere.

Trenutno paralelno gradi karijeru manekenke i glumice, a u februaru ove godine debitirala je na modnoj pisti za vrijeme Sedmice mode u MIlanu gdje je nosila komade talijanske kompanije GCDS.

Inače, Dua i Rina Lipa su rođene u Londonu.

Njihov otac Dukagjin, po struci stomatolog i majka Anesa, advokatica, emigrilali su sa Kosova u Veliku Britaniju kako bi svojim kćerima omogučili što bolji život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije