Dua Lipa postala Versace djevojka: Iz temelja promijenila imidž

0
Radiosarajevo.ba
Dua Lipa postala Versace djevojka: Iz temelja promijenila imidž
Foto: Instagram / Pjevačica u novoj kampanji Versacea

Dua Lipa i službeno je nova Versace djevojka! Pjevačica je zaštitno lice nove kampanje za jesen i zimu 2021/2022, a vijesti su istovremeno objavili na društvenim mrežama i Dua i Donatella Versace i kompanija.

Modni znalci ne čude se toliko ovom spoju s obzirom na to da je slavna britanska pjevačica protekle godine puno puta nosila kreacije italijanske modne kuće. Bilo je samo pitanje vremena kada će Dua Lipa postati zaštitno lice za Versace, a sada je to službeno i postala.

U nekoliko fotografija koje su objavljene na službenim profilima društvenih mreža nazire se stil i kombinacije koje je Dua smjelo iznijela. Prvo što upada u oči je promjena frizure, za potrebe kampanje Dua ima bakrenu boju kose i odrezane šiške.

Iako na svakoj fotografiji na glavi ima neku vrstu šešira, promjena je itekako uočljiva.

Fotografije potpisuje dvojac Mert i Marcus, a cijela kampanja moći će se vidjeti naredne sedmice. Prema onome što su iz Versacea pustili u javnost Dua Lipa nosi jarke i tople boje, kombinacije u istoj boji ili uzorku, cipele na platforme.

Dua neodoljivo podsjeća na lude šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća.

„Ne mogu reći koliko sam uzbuđena i zahvalna što smo s tobom započeli moju novu kampanju. Svijet nije spreman za to koliko divno izgledaš na ovim fotografijama. Volim te!", poručila je Donatella Versace na svom Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije