Ko je poznati pjevač koji je omiljen u Jugoslaviji: Bio je u braku s glumicom

0
Radiosarajevo.ba
Ko je poznati pjevač koji je omiljen u Jugoslaviji: Bio je u braku s glumicom
Foto: Instagram / Boris Novković

Boris Novković poznati je hrvatski kantautor s dugogodišnjom glazbenom karijerom na domaćoj sceni.

Borisov otac bio je jedan od najtiražnijih hrvatskih kompozitora pop i zabavne glazbe, Đorđe Novković, dok mu je majka Ozana diplomirana profesorica glazbe.

Boris nije tajio kako je s ocem imao kompleksan odnos. Đorđe se u intervjuima nije sramio pričati kako je kao prava horoskopska Djevica bio jako picajzlast i pedantan zbog čega je često dolazio u konflikte sa sinom.

Noć za pamćenje: Legendarni Darko Rundek priredio nezaboravan koncert u Sarajevu

Noć za pamćenje: Legendarni Darko Rundek priredio nezaboravan koncert u Sarajevu

Za sina je pak znao reći kako je pravi horoskopski jarac, impulzivan, neprilagodljiv i tvrdoglav. Osim po svojim pjesmama, pjevač je poznat i po svojim ljubavnim brodolomima, o kojima se često pisalo u javnosti.

Četiri pokušaja

Podsjetimo, Boris se ženio čak četiri puta. Prvi brak mu je bio s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović. Vjenčali su se mladi i u braku su bili pet godina, dok mu je drugi put bio onaj s novinarkom Lucijom Matić s kojom ima sinove Nou (12) i Bona (devet).

Treći put oženio se za Ines Katić s kojom se razveo nakon svega tri mjeseca. Četvrti brak bio mu je s 25 godina mlađom manekenkom, Iris Volf. Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine, a u braku su dobili dvoje djece. Čini se da su se odmah nakon vjenčanja razveli s obzirom na to da je Boris nedavno izjavio da već četiri godine nisu zajedno, piše Direktno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije