Boris Novković pred četvrtim razvodom: "Već dugo smo razdvojeni"

1
Radiosarajevo.ba
Boris Novković pred četvrtim razvodom: "Već dugo smo razdvojeni"
Foto: Facebook / Boris Novković

Prije nekoliko mjeseci regionalni mediji pisali su naširoko o tome da se Boris Novković razvodi od od četvrte supruge, manekenke Iris Wolf, sa kojom je u braku četiri godine.

Priče o razvodu pjevača i njegove 25 godina mlađe supruge traju već neko vrijeme, a o tome se dodatno pričalo, jer su susjedi na zagrebačkom Maksimiru, koji ih već neko vrijeme nisu vidjli zajedno, otkrili da na njenim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Wolf. 

Ako je suditi po društvenim mrežama, da se zaključiti da par više nije zajedno. Iris redovno dijeli fotografije sa njihovom djecom, dok na njima Borisa nema niti u tragovima. Što se tiče njegovog profila na Instagramu, jedino o čemu on piše su koncerti i muzika.

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Do sudara došlo usljed preticanja

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Do sudara došlo usljed preticanja

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine, a u bračnoj zajednici dobili su dvoje djece.

Oni su se samo nekoliko mjeseci poslije venčanja rastali, o čemu je pjevač tada otvoreno pričao za hrvatski Story.

Pjesma dana: Boris Novković i 'Ne vjerujem tvojim usnama'

Pjesma dana: Boris Novković i 'Ne vjerujem tvojim usnama'

"Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo u dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Ni ja ni Iris nismo spomenuli riječ razvod", rekao je tom prilikom pjevač, koji je potom izgladio odnose sa Iris, dok sada, po svemu sudeći, ponovo nisu zajedno, prenose srbijanski mediji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije