Kim Kardashian pokušala platiti stanarinu bivšem zatvoreniku

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian pokušala platiti stanarinu bivšem zatvoreniku
Foto: Profimedia / Kim Kardashian
Naime kada je pokušao unajmiti stan u Nashvilleu, Charlesa su zbog njegove kriminalne prošlosti odbili. Tada mu je Kim Kardashian ponudila platiti stanarinu nekoliko mjeseci unaprijed, no vlasnici stana ipak nisu imali milosti. 



Charles je odslužio 21 godinu zbog kaznenih djela povezanih s drogom, a u januaru je na osnovu novog zakona Bijele kuće pušten iz zatvora. Bio je zahvalan što je dobio drugu priliku u životu i želio je krenuti ispočetka. No, nisu svi imali isti entuzijazam. Početkom marta Charles je otkrio da su ga vlasnici stana koji je želio unajmiti odbili zbog njegove kriminalne prošlosti. 

"Kada sam počinio zločin, to je bilo davne 1988. godine, kad sam bio potpuno mlad, glup i kada sam radio pogrešne stvari. To je bilo prije 31 godinu", napisao je na Facebooku i dodao kako mu život i društvo nameću velike prepreke u potpunoj socijalizaciji.

Kazao je i kako su mjesto stanovanja i posao ključni za svakog građanina pa tako i za bivše zatvorenike. Tada mu se javila i Kim Kardashian koja mu je željela finansijski pomoći da počne novi život. No, ni to nije urodilo plodom pa je Charles odbijen. 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije