Kevin Spacey hitno prebačen u bolnicu: Sumnjali na srčani udar

0
Radiosarajevo.ba
Kevin Spacey hitno prebačen u bolnicu: Sumnjali na srčani udar
EPA / Kevin Spacey

Kevin Spacey je hitno prebačen u bolnicu zbog straha od srčanog udara nakon što mu je ruka utrnula dok je prisustvovao filmskom festivalu.

Oscarom nagrađeni glumac, koji ima 64 godine, podvrgnut je MRI pregledu nakon što ga je zadesio ovaj strahoviti trenutak tokom 15. Tashkent International Film Festivala u Uzbekistanu.

Zdravstveno stanje mu se pogoršalo dok je obilazio Afrasiyab muzej u drevnom gradu Samarkandu duž Puta svile i osjećao je kako mu "cijela lijeva ruka postaje oduzeta oko osam sekundi".

Polufinalni okršaj Lige prvaka: Bayern i Real remizirali na Allianz Areni

Polufinalni okršaj Lige prvaka: Bayern i Real remizirali na Allianz Areni

Zvijezda serije House of Cards, Kevin Spacey, odveden je u Innova Diagnostic Clinic u gradu gdje je podvrgnut nizu testova, uključujući MRI pregled.

Postojao je strah da bi glumac mogao biti pogođen srčanim udarom, ali su ga doktori kasnije proglasili zdravim bez ikakvih ozbiljnih problema.

[related]https://radiosarajevo.ba/magazin/showbiz/kevin-spacey-optuzen-za-seksualne-napade-na-vise-muskaraca/458208[/related]Izvor blizak glumcu izjavio je: "Spacey je prebačen u medicinski centar zbog zdravstvenih problema."
 
"On je profesionalno zbrinut od strane doktora i osoblja i utvrđeno je da nema problema sa srcem."

Zvijezda filma "Superman se vraća" se pojavila na pozornici festivala kasnije tog istog dana i rekla publici da je njen zdravstveni status "normalan".

Spacey je rekao: "Ovo me stvarno navelo da zastanem i razmislim o koliko je život krhak - za sve nas."

Objavljeni prvi kadrovi filma "Tuđmanova oluja" sa Kevinom Spaceyjem

Objavljeni prvi kadrovi filma "Tuđmanova oluja" sa Kevinom Spaceyjem

Ova zvijezda, koja je osvojila Oscare za svoje uloge u filmovima The Usual Suspects i American Beauty, održala je govor na ceremoniji zatvaranja festivala u ponedjeljak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije