Kćerka Zdravka Čolića objavila izazovnu fotografiju, on prokomentarisao: "Ne volim to"

2
Radiosarajevo.ba
Kćerka Zdravka Čolića objavila izazovnu fotografiju, on prokomentarisao: "Ne volim to"
Foto: Screenshot/Instagram / Zdravko Čolić i kćerka Una

Regionalna muzička zvijezda Zdravko Čolić (72) iz braka sa ženom Aleksandrom ima kćerku Unu (22), koja u usporedbi sa svojim vršnjakinjama nešto rijeđe koristi društvene mreže, ali voli se s vremena na vrijeme pohvaliti novom fotografijom s odmora.

U najnovijoj objavi na Instagramu pratitelje je obavijestila da početak proljeća provodi na Zlatiboru, poznatom lječilištu smještenom u planinama, piše Večernji.

Na naslovnoj slici Una nosi jednodijelni kupaći kostim i ogrtač dok pozira u kupaonici. Ostatak fotogalerije posvetila je prizorima odmarališta, među kojima se mogu vidjeti bazen, ležaljke, sauna, luksuzna soba za noćenje, zabavni park smješten neposredno pored hotela, a kao šlag na tortu prikazan je hranom ispunjen stol. U opis fotografije stavila je "Nedjelja". 

Počinje isplata uvećanih penzija i razlika za prva tri mjeseca

Počinje isplata uvećanih penzija i razlika za prva tri mjeseca

Kćerku Zdravka Čolića na Instagramu prati više od 45 hiljada ljudi, od kojih često prima pozitivne komentare i komplimente na račun izgleda i raskošnog životnog stila:  "Una, ti si ikona, pošalji mi tu fotografiju", "Ona odiše pozitivnim vibracijama", "Ista tata, lijepa je", pisali su ispod fotografije oduševljeni obožavatelji. Objava je u kratkom vremenu skupila više od 1700 lajkova. 

Povodom njenih atraktivnih izdanja za medije se oglasio i popularni Čolić: "Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika.

Veliko slavlje u kući Harisa Džinovića: Kćerka Đina objavila video, od Meline nema ni traga ni glasa

Veliko slavlje u kući Harisa Džinovića: Kćerka Đina objavila video, od Meline nema ni traga ni glasa

Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim.

To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike", osvrnuo se bosanskohercegovački pjevač te kćerkino ponašanje objasnio modernim vremenima i generacijskim jazom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije