Kćerka muzičara Massima inspirisala dobrim djelom: Tražili je preko Instagrama

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka muzičara Massima inspirisala dobrim djelom: Tražili je preko Instagrama
Foto: Instagram / Mirna Savić

Kćerka poznatog hrvatskog muzičara Massima Savića, radijska voditeljica i blogerica Mirna Savić ovih dana je inspirisala mnoge na dobra djela jer je i sama učinila takvo.

Naime, zaposlenice ženskog Učeničkog doma Dora Pejačević u Zagrebu nedavno su objavile poruku da traže Mirnu.

"Tražimo Mirnu koja je prije otprilike mjesec i pol - dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički dom Dora Pejačević, a robica je zbog korone stajala u karanteni nekoliko tjedana. Dio Mirnine donacije smo proslijedili stradalima u potresu u Gornjoj Dubravi i Čučerju, a ono što nismo znali je da je Mirna u svaki kaputić i sako stavila predivne male porukice pune ljubavi", napisala je Ivana Harapin Gajić.

Na Instagramu je podijelila i fotografije sa preslatkim porukicama.

Jedna od njih glasila je:

"Bravo! Uspjela si naći džep. Ovo sam kupila kad sam bila luda i mlada i išla u klub mislila da izgledam kao da živim u Londonu. Sad idem samo u Lidl i šetati psa pa se ti iživi u ovom kaputu! Mirna".

Ona je došla uz sivu bundicu.

Nedugo nakon toga, javila se Mirna Savić.

"Moji prijatelji su odmah shvatili da se radi o meni i na to sam ponosna, da me ljudi prepoznaju po tako nekim stvarima. Prošlo je već mjesec i pol otkako sam donirala odjeću i iskreno, već sam zaboravila. Mislila sam da su djevojke koje su dobile odjeću, vidjele poruke i nasmijale se. Bilo im je vjerojatno drago i uljepšalo im je taj dan. Nisam ni u snu očekivala da će reakcija biti ovakva i da će me tražiti. Kada su mi prijatelji javili bila sam u dućanu, vidjela sam to na mobitelu i morala sam se sakriti tamo iza kikirikija da me nitko ne vidi. Pustila sam suzu tamo, baš su me dirnule", ispričala je Mirna za Gloria.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije