Katy Perry očarava: Pogledajte kreacije koje je nosila na Sedmici mode

0
Radiosarajevo.ba
Katy Perry očarava: Pogledajte kreacije koje je nosila na Sedmici mode
Foto: Twitter / Katy Perry na ceremoniji krunisanja kralja Charlesa III

Nije lako iznenaditi modne znalce na Sedmici mode u Parizu, međutim američka pop zvijezda Katy Perry uspjela je nadmašiti očekivanja obožavatelja da se, nakon ovotjedne odvažne crne kožnate kreacije brenda Noir Kei Ninomiya, ponovno pojavi u haljini kojom će privući pozornost.

Ovaj put odjenula je crvenu mini haljinu Balenciaga s otkrivenim ramenom i jednim od najdužih šlepova ikad viđenih u francuskoj modnoj prijestolnici.

Kad se njen automobil zaustavio ispred hotela Ritz Paris, a ona oprezno izašla i zaputila se prema ulazu u otmjeno zdanje kroz špalir fotografa i fanova, činilo se da šlepu nema kraja.

U bh. gradu počela berba lubenice za domaće tržište: Cijena bi mnoge mogla iznenaditi

U bh. gradu počela berba lubenice za domaće tržište: Cijena bi mnoge mogla iznenaditi

Bio je dug oko 200 metara, a na istom crvenom materijalu od kojeg je krojena njena haljina, bili su ispisani stihovi njene nove pjesme Woman‘s World, prvog singla s novog albuma kojim se bivša sutkinja American Idola vraća na muzičku scenu.

Nije bilo lako razabrati sve strofe pjesme isprintane u zlatnoj boji, na crvenoj tkanini koja se povlačila za njom dok je ulazila u hotel, no stihovi: "Vatra u njenim očima/Žensko božansko/Rođena je da sjaji," ipak su se mogli pročitati.

Sudeći po reakciji pratitelja na društvenim mrežama, njezin efektan i pomalo riskantan potez ipak se isplatio.

Spretno ispreplitanje mode i promocije njenog sedmog studijskog albuma koji izlazi 11. jula, dok bi spot za naslovnu pjesmu trebao biti objavljen idućeg dana, popraćeno je s odobravanjem.

Fanovima se svidjela i njena ovosedmična objava na Instagramu kojom je otkrila kako će izgledati naslovnica novog muzičkog projekta: pjevačica pozira u bijelom bikiniju s metalnim oklopom na nogama, nalik na opremu Transformera iz svima znane filmske franšize s tim da fotografiju potpisuje poznati britanski fotograf Jack Bridgland.

"Ona je kraljica", prokomentirao je fan izgled američke pjevačice koja je dosad prodala 17 miliona nosača zvuka i čak 109,5 miliona digitalnih singlova. Drugi je dodao: "Ovo je pop kultura", ciljajući na to kako bi trebala izgledati promocija novih projekata u muzičkoj industriji.

Budući da je modno-promotivni potez Katy Perry u Parizu postao viralan, očito je da se uspjela izboriti za mjesto među najvećim zvijezdama muzičke industrije iako joj novi album još nije objavljen, piše Gloria.

Muzičarka je u francusku prijestolnicu stigla bez zaručnika, holivudskog glumca Orlanda Blooma i njihove trogodišnje kćeri Daisy kako bi se u potpunosti mogla posvetiti poslu.

S preslatkom Daisy, koja zahtijeva svu njenu pažnju, teško bi se mogla fokusirati na karijeru i planirani povratak na muzičku scenu nakon dužeg izbivanja zbog obaveza u žiriju showa American Idol od šesnaeste do 22. sezone, te četverogodišnje pauze od objave posljednjeg šestog albuma Smile. Muzičarka se, ukratko, odlučila vratiti u fokus glazbene industrije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije