Kate Middleton se pojavila u savršenoj kombinaciji, a nosi najmoderniji kaput sezone

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton se pojavila u savršenoj kombinaciji, a nosi najmoderniji kaput sezone
Foto: Instagram / Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea tokom sedmice je posjetila Univerzitet u Derbyju kako bi sa studentima razgovarala o tome kako je pandemija utjecala na njihovo školovanje, ali su oči javnosti po običaju bile uprte u njen modni izbor.

Kate Middleton je izgledala odlično u jednostavnoj i sofisticiranoj kombinaciji koja je odlična inspiracija za svakodnevni poslovni stajling.

Slavna Britanka odlučila se za klasične crne cigaret pantalone i tanki džemper od kašmira u svjetloplavoj boji, piše Žena.

Vojvotkinja od Cambridgea u novoj kombinaciji - undefined

Twitter: Vojvotkinja od Cambridgea u novoj kombinaciji

Izdanje je oplemenila salonkama sa debelom štiklom i efektnom zlatnom ogrlicom sa tri medaljona, a na svakom od njih urezani su inicijali njeno troje djece - sinova Georgea i Lewisa i kćerkice Charlotte.

Ipak, najviše pažnje ukrao je njen fenomenalan jesenji kaput midi dužine sa karo dezenom. Kaput potpisuje brend Massimo Dutti, a cijena mu je 249 funti (oko 530 maraka).

Karirani kaput je svestran i moderan komad koji se sjajno uklapa u svačiji stil, dodaje na eleganciji i garantuje da ćete biti primijećeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije