Kasumović vješto skriva privatni život: Jedna fotografija je prije 2 godine potaknula šuškanja

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kad država

uzme ulogu mak roa i odredi tarifu...žalosna nam majka

Koliko

je platio ovoj sa slike,da se samo slika sa njom?Radi svog imidza u javnosti.

xyx

Neznam šta je gore njegova napast na dijete ili SUD koji mu dade slobodu

???

Zašto ponavljate ono što već svi znamo umjesto da nazovete udruženje gdje trenutno radi sa mladima?! Čovjeka treba uhapsiti ili presuda ne važi u njegovom rodnom gradu?

???

Provjerava li ga itko ovih godina, piše li u presudi da se ne smije ni približiti niti raditi sa dj? Lik bez problema to radi, članak je iz 2023!

Sve je na internetu

Zašto se ne objavi članak o njegovom volontiranju i radu svih ovih godina, u lokalnom je glasilu, tamo gdje trenutno živi?!

Lijepe riječi su ukras

***

Halooo

Pedofil živi i radi bez problema sve ove godine, samo je otišao iz Sarajeva. Valjda presuda ne važi u susjednoj državi ili ni oni ne znaju. Dovoljno je toga prekršio da ga se može ponovo uhapsiti! Opet svi ćute a sve je lako provjeriti. Čak ni vi koji ostavljate komentare, ništa nemate reći na ovo! Eh eto kako mahala funkcionira i mediji, sada mi je jasno kako je lako prešutiti, ignorirati očito, pretvarati se da ne znamo, šutjeti, lagati. Od jučer dijelim ovu info ali ništa......

Licemjerje

Zašto ponavljate ono što već svi znamo umjesto da nazovete udruženje gdje trenutno radi sa mladima?! Čovjeka treba uhapsiti ili presuda ne važi u njegovom rodnom gradu? ka ??? Pa bitnije je da skriva privatno, pa šta očekivati, da objavi oglas

Error

Kakve veze ima sto je cuvao svoj privatni zivot Pa to je ljudsko pravo novinarcicu Svi koji zive svoju intimu( hvala Bogu na tome )i sasvim obicnu svakodnevnicu bez aplauza s vana su nenormalni jel? Cccc Znaci sve je gore i gore pa se pitas zasto snijeg u africi

Bijelo Polje

Fino mu tamo. Taj grad ima vjekovnu reputaciju kao oaza tolerancije i slobodumlja za svaku prvenijenciju. Stoga mislim da mu je tamo super.

071

Po kojoj logici sud ne moze pruziti informacije o presudi? Pa provodjenje zakona je osnovna civilizacijska javna stvar. Sudski procesi i presude sluze za obnovu pravnog poretka i pravicnosti u cijelom drustvu, ne samo za utvrdjivanje istine u konkretnom slucaju, sankcionisanje konkretnog pocinitelja i zadovoljenje pravde prema ostecenom. Kakve su to gluposti da sud ne moze da pruzi informacije o presudi?? Prljava savjest?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

visocica1662

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

tew

On je oženjen Crnogorkom koja je popularna na druš. mrežama "Njezvanova" se zove.

Guest

Sve jasno al sto sad imena i slike ovih jadnih zena trebaju biti u rubrici ovog idiota??? Krive su valjda sto su se rodile u istoj kuci sa njim!!!

Bosanac

***

Promijeni malo

Lijepe riječi su ukras! ka *** Kako ti ne dodije jedno te isto daaaanimaaa...

FGR

Mona je znala da je ova stoka pedofilcina kao i vecina FGR

/ Najnovije