Karen McDougal: I ja sam bila s Trumpom, nudio mi je novac za seks

Radiosarajevo.ba
Karen McDougal: I ja sam bila s Trumpom, nudio mi je novac za seks
Foto: Instagram / Karen McDougal

Nakon što se slegla prašina kada je dugogodišnji advokat američkog predsednika Donalda Trumpa priznao da je iz svog džepa platio porno-zvijezdi Stormy Daniels da ne govori u javnosti o navodnoj vezi s Trumpom, pojavila se još jedna žena koja tvrdi da je bila u vezi s njim.

Naime, Playboy zečica Karen McDougal tvrdi da je bila skoro godinu dana u vezi s Trumpom i sada želi podijeli svijetu detalje. Kaže da je on pokušao iskoristiti svoju moć i novac da je odvuče u krevet, a onda i potplati da šuti o cijeloj aferi.

Ona je, prenosi Daily Mail, navela da se s Trumpom prvi put susrela 2006. godine na zabavi koju je tada priredio Hugh Hefner u svojoj Playboy vili.
 
Karen mu se odmah dopala, napisala je ona kasnije u svom dnevniku, dodavši da joj je prišao jedan od marketing menadžera magazina Playboya i rekao: "On ti se toliko nabacivao da mislim da bi mogla biti njegova sljedeća supruga".
 
Melanija Trump, treća Trumpova supruga, u to vrijeme već se porodila s njihovim sinom Baronom, koji je tada imao svega tri mjeseca. Ubrzo nakon zabave, McDougal je dobila pozivnicu da se pridruži Trumpu na večeri u njegovom privatnom bungalovu u Beverli Hills Hotelu.

Ona je takođe taj susret detaljno opisala u svom dnevniku i navela da su tada prvi put stupili u seksualne odnose. Kada su završili, Trump joj je navodno ponudio novac.

"Ponudio mi je novac. Pogledala sam ga, bila sam tužna i rekla: 'Ne hvala, ja nisam takva djevojka. Spavala sam s tobom jer si mi se dopao, ne zbog novca'. Tada mi je rekao da sam posebna", napisala je McDougla u svom dnevniku.

McDougal koja je bila Playboy zečica u decembru 1997. godine, i tokom cijele naredne, rekla je da ju je kod Trumpa privukla njegova ličnost.

"Bila sam toliko nervozna. Opčinile su me njegova inteligencija i šarm. On je toliko pristojan", napisala je ona.

McDogual je počela viđati Trumpa kada god bi došao u Los Angeles, a što je bilo veoma često zbog njegovog reality show programa. Ona tvrdi i da je upoznala Trumpovu decu, te da je često letjela s njim gdje god bi ga posao odveo. Afera je navodno trajala deset mjeseci. Navodno je potpisala ugovor o tajnosti, te je za šutnju dobila 150.000 dolara.

Američki predsjednik je putem svog glasnogovornika demantirao navode medija, poručivši da je ovo još jedna u moru lažnih vijesti. Trump je rekao da nikada nije bio u vezi s McDougal. Ona je rekla i da im se veza raspala kada je čula njegove rasističke komentare o njenom prijatelju Afroamerikanacu.

Odlučila je ispričati svoju priču nakon što je u javnost izašla Stormy Daniels i rekla da je također 2006. godine imala aferu s američkim predsjednikom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije