Kaley Cuoco objavila lijepu vijest: "Djevojčica Pelphrey dolazi 2023. godine"

0
Radiosarajevo.ba
Kaley Cuoco objavila lijepu vijest: "Djevojčica Pelphrey dolazi 2023. godine"
Foto: EPA-EFA / Kaley Cuoco

Holivudska glumica Kaley Cuoco (36) će postati mama. Glumica serije 'Stjuardesa' i 'Teorija velikog praska' očekuje svoje prvo dijete s dečkom, glumcem Tomom Pelphreyjem. Sretne vijesti objavili su na Instagramu.

Cuoco je podijelila niz slatkih fotografija s partnerom na svojem profilu, uključujući fotografije unutrašnjosti torte s ružičastom glazurom i otkrila da čekaju djevojčicu.

Također je prikazala fotografiju trbuščića, kao i nekoliko dječjih kombinezona te dirljivu fotografiju na kojoj drži pozitivan test na trudnoću.

Poznat termin dženaze majke ubijenih sarajevskih mališana i pripadnice Armije RBiH Halide Bojadži

Poznat termin dženaze majke ubijenih sarajevskih mališana i pripadnice Armije RBiH Halide Bojadži

'Djevojčica Pelphrey dolazi 2023.. Više sam nego blagoslovljena. Volim te, Tome', napisala je.

Par je potvrdio svoju vezu u aprilu i prvi put se javno pojavio na zajedničkom događaju kasnije tokom mjeseca.

Par je potom stigao i na crveni tepih na dodijeli nagrada 'Emmy', gdje su oboje bili u konkurenciji za Emmyje ove godine.

Cuoco je bila nominirana za glavnu glumicu u humorističnoj seriji za svoju ulogu u 'Stjuardesi', a Pelphrey je bio nominiran za najboljeg gostujućeg glumca u dramskoj seriji za svoju ulogu u 'Ozarku'.

Cuoco je ranije govorila o tome da želi imati djecu.

'Još nisam stigla, ali znam da ću jednom biti mama jer volim djecu. Ali trenutno sam pčela radilica - moja karijera je moj fokus', rekla je 2018. godine.

Podsjetimo, popularna 'Penny' iznenadila je obožavatelje u septembru prošle godine šokirala obožavatelje kada je objavila da se razvodi od supruga Karla Cooka.

Bili su u braku tri godine, piše Story.hr.

'Unatoč dubokoj ljubavi i poštovanju koje osjećamo jedno prema drugome, shvatili smo da se naši životni putevi razilaze. Iako smo oboje puno toga podijelili s javnošću, ovaj dio našeg putovanja htjeli bismo zadržati za sebe, no htjeli smo biti otvoreni oko toga što se događa. Između nas nema mržnje i ljutnje, upravo suprotno. Odluku smo donijeli zajedno, uz veliko međusobno poštovanje i suosjećanje', navela je tada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije